...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Love me tender, czyli Walentynki na słodko

    Love me tender, czyli Walentynki na słodko 0

    Czekoladki i słodkości w kształcie serca to topowe produkty sprzedwane w milionach na całym świecie właśnie w święto zakochanych. Od XIX wieku do dziś czekolada jest symbolem romantycznej miłości i zmysłowości.

    więcej
  • Modnie w gastronomii

    Modnie w gastronomii 0

    Początek roku to świetna okazja, żeby rozpocząć z przytupem! Pełni energii i postanowień, z nadzieją na lepsze poszukujemy nowych możliwości i okazji rozwoju.

    więcej
  • Lody dla opornych. Mleko w lodach – cz. 2

    Lody dla opornych. Mleko w lodach – cz. 2 0

    Mleko od dawna stanowiło jeden z podstawowych surowców do wyrobu lodów, zwłaszcza tych, które powstawały obok innych słodkich deserów opartych na mleku lub śmietance. Zawartość substancji pochodzenia mlecznego jest w nich przeważająca, chociaż może się zmieniać w zależności od dodatku smakowego.

    więcej
  • Od planu generalnego do inteligentnej fabryki

    Od planu generalnego do inteligentnej fabryki 0

    Jak zaoszczędzić pieniądze na inwestycji budowlanej i modernizacyjnej? Nasi eksperci opowiedzą o tym, w jaki sposób znane firmy z sektora spożywczego pomyślnie zrealizowały projekty budowy nowych lub rozbudowy istniejących już zakładów.

    więcej
  • Guylian - czekoladki przyjazne planecie

    Guylian - czekoladki przyjazne planecie 0

    Znany producent czekolady stawia na sprawiedliwą produkcję i handel oraz zrównoważony rozwój. Stworzył już nową strategię rebrandingu, zmienił opakowania, teraz wprowadza zmiany w recepturach.

    więcej
  • Spotkaj się z nami na Expo Sweet 2022

    Spotkaj się z nami na Expo Sweet 2022 0

    Odwiedź największe targi branżowe w Polsce! Wystawcy, konkursy, pokazy mistrzów i przede wszystkim integracja środowiska piekarskiego, cukierniczego i lodziarskiego. To wszystko już 27 lutego-2 marca w Warszawie. Zapraszamy!

    więcej
  • Comfort food, comfort business - nowy Mistrz Branży

    Comfort food, comfort business - nowy Mistrz Branży 0

    Jak odżywiają się fleksitarianie? Co znaczy "comfort food" w branży lodziarskiej? Czy prowadzenie piekarni w dobie kryzysu cenowego ma sens? A na naszej okładce mama, żona i businesswoman - Ewa Wajs z odpowiedzią na pytanie - jak z sukcesem prowadzić pracownię cukierniczą, nie rezygnując z życia rodzinnego i spełniania marzeń.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe