![„École Ducasse - Campus Paris” Alain Ducasse’a skończyła rok!](/public/artykuly-sponsorowane/910/5671/910_5671_20875_136x94.jpg)
„École Ducasse - Campus Paris” Alain Ducasse’a skończyła rok! 0
Imponujący budynek, nowoczesne zaplecze gastronomiczne, piękna okolica to właśnie nowy kampus Alain Ducasse’a, który działa już od roku.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Imponujący budynek, nowoczesne zaplecze gastronomiczne, piękna okolica to właśnie nowy kampus Alain Ducasse’a, który działa już od roku.
więcejJuż za kilka dni rusza plebiscyt organizowany przez Akademię Tortu. Kto zostanie szkoleniowcem i osobowością roku? Zgłoś swój udział, zgarniaj nagrody i zyskaj jeszcze większy rozgłos!
więcejPo czterech latach eliminacji na całym świecie czołówka mistrzów lodziarstwa znalazła się w wielkim finale! Wśród 32 uczestników Polskę reprezentował Tomasz Szypuła z Lodziarni pod orzechem, który zdobył uznanie jury w kategorii najlepszego smaku.
więcejSzarlotka bez jabłek, sernik bez sera - w takich deserach paradoksach specjalizuje się marka Fit Cake, która sama też nazywa się przewrotnie “nie-cukiernią”. Żaden z jej wyrobów nie zawiera bowiem grama cukru. Sieć twierdzi, że produkuje najmniej kaloryczne ciasta w całym kraju.
więcejTo wydanie mocno pachnie piernikiem. Nic dziwnego, na okładce osoba, która przywróciła piernikowi właściwe miejsce w hierarchii - Iga Sarzyńska-Komorowska. A w tym wydaniu - świątecznie nacięte i noworoczne bochenki, witryna do schrupania, trendy żywieniowe 2022 i wiele innych inspiracji!
więcejGrudzień to czas podsumowań i czas przewidywań. Pojawiają się wypowiedzi i publikacje dotyczące światowych trendów w branży piekarskiej i cukierniczej. Co przyniesie rok 2022 w piekarstwie? Przyjrzyjmy się pierwszym zapowiedziom.
więcejChocolatier Goüter to startup z Bristolu założony przez dwóch cukierników z wieloletnim doświadczeniem w tworzeniu słodkości dla największych światowych marek. Właśnie rozpoczął kampanię na Kickstarterze, by zebrać fundusze na produkcję słodkich przekąsek z użyciem czerstwego chleba.
więcej