25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Zamknięci w domach konsumenci coraz częściej decydują się na eksperymenty w kuchni, zamiast kupna gotowego ciasta lub chleba. To, co jednak pozornie może oznaczać szkodę dla piekarni i cukierni może okazać się również szansą.
Angelika Chwyć podzieli się z wami warsztatem tworzenia cukrowo-czekoladowych dekoracji. Światowej klasy ekspertka zaprezentuje: autorskie techniki dekorowania, ciekawe eksperymenty z surowcami i niezbędne narzędzia i akcesoria,
które ułatwiają pracę dekoratorom.
Pierniki, serniki i... grzaniec! Kolejna publikacja z cyklu Kreacje zachwyca bogactwem świątecznych przepisów, różnorodnością i pięknymi zdjęciami. Właśnie ruszyła jej przedsprzedaż.
Ice Queen Cafe, czyli franczyzowe kawiarnie znanej restauratorki, właśnie pojawiły się w Gdańsku i Jarosławiu. Do końca roku planowane są otwarcia kolejnych miastach, m.in. w Rzeszowie i Zielonej Górze.
Tym razem prezentujemy bogaty asortyment wyrobów, które mogą powstać z ciasta kruchego. W zależności od formy, sposobu składania, użytego nadzienia, drobnych modyfikacji w recepturze pole działania dla cukierników i piekarzy rozszerza się. Sprawdź, co może urozmaicić witryny cukierni i piekarni.
Druga fala koronawirusa, która uderzyła w większość państw europejskich oznacza, że targi będą odbywać się głównie w przestrzeni wirtualnej. Iba dała właśnie odpowiedź na panującą sytuację.
Dynia, śliwki, gruszki inne skarby jesieni zainspirowały naszych czytelników do stworzenia smakowitych ciast, które wzięły udział w konkursie organizowanym przez naszą redakcję “Ciach, o!”.