25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Anna Daraż, właścicielka Ana Belle Patissierie, nie wprowadziła na czas pandemii sweet boxów, cynamonek, ani ciast na dowóz. A jednak kolejki do jej cukierni są równie długie jak zawsze. O swoim niestandardowym podejściu do obecnej sytuacji, otulaniu troską klientów i wybieraniu szczęścia opowiada w pełnym optymizmu wywiadzie.
Firma po raz drugi otrzymała prestiżowy tytuł Ambasadora Polskiej Gospodarki w kategorii Eksporter. Kandy doceniono za efektywne działania na rynkach zagranicznych oraz skuteczną promocję polskich produktów.
O przyjaźniach powstających przy robieniu tortu, częstowaniu innych wiedzą, rancie z duszą i sile do walki z niesprzyjającym losem opowiada najbarwniejsze małżeństwo w tortowej branży – Marlena i Marcin Dorosiowie.
Kultowy punkt na słodkiej warszawskiej mapie słynący z rurek z kremem i gofrów był na skraju bankructwa. Do czasu wystosowania apelu właściciela, dzięki czemu kolejki po słodkości wciąż rosną, mimo lock downu branży.
Zjawiskowe monoporcje Sylwii Grodzkiej-Haba zna już cała Polska. Teraz będzie okazja poznać tajniki ich powstawania! Pani Foremka rusza z filmikami online.