...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Kolejny lokal Bakery otwarty

    Kolejny lokal Bakery otwarty 0

    W Browarach Warszawskich została otwarta piekarnia specjalizująca się w polskim i francuskim pieczywie, tzw. wyrobach viennoiserie. To już drugi lokal rzemieślniczego konceptu piekarniczo-cukierniczego pod marką BAKERY w ramach grupy Enata Bread. Szefem piekarni i wspólnikiem został Michał Paleta.

    więcej
  • Listopadowe iluminacje

    Listopadowe iluminacje 0

    Listopad, opadają liście, przestrzeń wokół nas traci kolor,w powietrzu czuć chłód i wilgoć, na głowy naciągamy czapki, na szyje wracają szale. Dopada nas jesienna chandra…, a przed nami widmo półrocznej słoty i życia bez światła. Jak w takich warunkach nie dać się smutkom?

    więcej
  • Specjalista nie tylko od pączków

    Specjalista nie tylko od pączków 0

    Kiedy w końcu trafimy na urządzenie, które spełnia nasze oczekiwania w 100%, możemy sobie wyrzucać „trzeba było się wcześniej zdecydować”. Tak było w przypadku Zdzisława Kozielskiego z Jastrzębia-Zdroju...

    więcej
  • Piernikowy kalendarz Adwentowy

    Piernikowy kalendarz Adwentowy 0

    Ponad 100 elementów, w tym ręcznie lukrowane pierniki, które prezentują przekrój różnych kultur i wzornictwa polskiego - kalendarz Adwentowy zyskuje nowe znaczenie dzięki ambitnemu podejściu Agaty Kowalczyk.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe