25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Niedawno na polskim rynku wydawniczym, nakładem Wyd. Jedność, pojawiła się prawdziwa perełka wśród publikacji cukierniczych. 500-stronicowe dzieło mistrzów elitarnej szkoły Le Cordon Bleu – „Szkoła cukiernictwa” – już urosło do miana biblii.
Piekarnia jako ciepłe i atrakcyjne miejsce dla klientów różnych pokoleń. Z produkcją otwartą na klienta. Piekarnia pełne zieleni, będąca w zgodzie z naturą i działająca według zasady zero waste. 11 stycznia 2020 r. w Paryżu, podczas Europain, zobaczymy boulangerie przyszłości, zaprojektowaną przez studentów Le Cordon Bleu!
Polski rynek słodyczy ma się dobrze – w okresie od sierpnia 2018 do lipca 2019 jego wartość wyniosła ponad 12,69 mld złotych [1]. W 2020 roku rozwojowi tego segmentu będą sprzyjać: dobra koniunktura, rozwój eksportu oraz różnicowanie się asortymentów produktów.
Po raz pierwszy targi ISM i ProSweets organizują kongres # CONNECT2030 dla branży słodyczy i przekąsek. Eksperci innowacji przedstawią przyszłościowe rozwiązania z naciskiem na cyfryzację, sztuczną inteligencję i inteligentne opakowanie!
Świąteczna gorączka trwa! W Wigilię czeka na nich specjalna niespodzianka – Green Caffé Nero tego dnia rozda 40 000 bonów na kawę w prezencie. Od 11 do 24 grudnia użytkownicy aplikacji mobilnej Green Caffè Nero będą mogli skorzystać ze specjalnych przedświątecznych ofert w ramach kalendarza adwentowego.
Kolejna edycja SweetTARGów zaprasza na słodko-słoną ucztę, spotkanie z największymi nazwiskami polskiego cukiernictwa, liczne warsztaty oraz po raz pierwszy wyjątkowy Salon Czekolady.