25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jak z zyskiem sprzedać artystyczny tort? Jak prowadzić dobrze prosperującą pracownię artystyczną i tworzyć silną markę? Odpowiedzi już wkrótce, 26 stycznia br. w Łodzi, podczas pierwszej Słodkiej Konferencji. Odbierz bezpłatną wejściówkę i dołącz do śmietanki słodkiego biznesu!
Ekogala w Jasionce k. Rzeszowa jak co roku przyciąga zwolenników żywności produkowanej ekologicznie. Na wydarzeniu nie mogło zabraknąć stowarzyszenia Polska Ekologia, które aktywnie promuje bliskie jej idee od 13 lat.
Cukiernie i piekarenki z rekomendacją przewodnika „Gault & Millau”? Jak najbardziej! Publikacja znana z recenzowania najlepszych restauracji doceniła też "nieformalne miejsca, sprzyjające kulinarnym przyjemnościom", takim jak coctail bary, cukiernie, lodziarnie, a nawet małe piekarenki. Wśród nich są same perełki!
Jaka jest faktyczna skala strat i marnowania żywności i surowców w piekarniach i cukierniach w Polsce? Jak piekarnie i cukiernie radzą sobie z tym wyzwaniem na co dzień? Wypowiedz się! Już dziś wypełnij anonimową ankietę dla branży piekarsko-cukierniczej.
Słodkich punktów przybywa w mniejszych i większych miastach. Z trudem jednak natrafić w tym gąszczu na czekoladziarnię. Emilia Ulkowska, manager gliwickiej Czekoladziarni, mierzy się z pytaniem dlaczego Polsce tak trudno sprzedaje się czekoladę i dlaczego warto nauczyć naszych rodaków kultury spożywania tego smakołyku.
Matylda Kustra i Krzysztof Bryjka - zwycięzcy I edycji konkursu piekarskiego Master Baker. Choć dzielą ich kilometry, zainteresowania, wiedza, to łączy chleb. Bo tam, gdzie pierwsze miejsce grają mąka, zakwas i szacunek do rzemiosła, tam znika podział na zawodowca i amatora.