![Lodziarnia odporna na wirus](/public/artykuly-sponsorowane/910/5194/910_5194_19107_136x94.jpg)
Lodziarnia odporna na wirus 0
Podczas, gdy inni się zamykają i wstrzymują wszelkie biznesowe działania, w Mykanowie właśnie otworzyła się lodziarnia!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Podczas, gdy inni się zamykają i wstrzymują wszelkie biznesowe działania, w Mykanowie właśnie otworzyła się lodziarnia!
więcejRzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej, która - jako światowa mistrzyni - również dyktuje trendy na ten rok.
więcejZabawa bez końca – tak nazywa fermentację Michał Kępiński, szef kuchni w Cook Up, który m.in. szkoli z kreatywnego wykorzystania kiszonek w deserach.
więcejDzikość, tradycja i cukier - oto, co określa tortową pasję Teresy Pogody, autorki norwesko-polskiej publikacji “ Pogoda na torty i słodkie kreacje".
więcejJuż w marcu w Międzynarodowym Centrum Kongresowym zobaczymy największych czekoladowych mistrzów z Polski, spróbujemy najlepszych czekolad na rynku, a do rywalizacji staną cukiernicy walczący o tytuł twórców Najlepszej Praliny.
więcejPolska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, 26 marca 2020 r., Hotel Marriott w Warszawie.
więcej