![10.000 posiłków uratowanych!](/public/artykuly-sponsorowane/32/4916/32_4916_17845_136x94.jpg)
10.000 posiłków uratowanych! 0
Ponad 160 partnerów na pokładzie, dwa miasta i już teraz prawie 11 tysięcy sprzedanych posiłków to bilans po starcie jednego z najgorętszych europejskich startupów w Polsce.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Ponad 160 partnerów na pokładzie, dwa miasta i już teraz prawie 11 tysięcy sprzedanych posiłków to bilans po starcie jednego z najgorętszych europejskich startupów w Polsce.
więcejPomysł na sezon ogórkowy w cukierni? Potrzeba naszych czasów? A może chwyt marketingowy? Coraz częściej cukiernie, piekarnie lub lodziarnie zapraszają w swe progi najmłodszych. Żeby na chwilę sami założyli fartuchy i zobaczyli, jak się robi chleb czy ciasto od kuchni. Jak wygląda zaplecze takich warsztatów?
więcejDrodzy Państwo, przed nami kolejny cykl warsztatów lodziarskich z włoskimi Mistrzami. Udział w szkoleniu jest bezpłatny.
więcejReceptury, aranżacje i dekoracje. Wszystko zaś czekoladowe! Oto, co skrywa publikacja Barbara Luijckx - czekoladowy COOK- BOOK
więcejJakie zespoły stworzą sukcesorzy, gdy staną się liderami przedsiębiorstw założonych przez rodziców? Instytut Biznesu Rodzinnego opublikował raport „Pracownicy o firmach rodzinnych. Czy „rodzinność” firmy ma znaczenie?”
więcejPo czekoladzie rubinowej nadchodzi kolejna nowość marki Barry Callebaut. Pełnia zdrowia, smaku i owocu kakaowca w jednym produkcie.
więcejInulina zamiast cukru, BŁONNIK Z OWOCÓW CYTRUSOWYCH w miejsce lecytyny i kazeiny, procenty zamiast gramów… To rewolucyjne podejście do cukiernictwa, które poznałyśmy na 4-dniowym szkoleniu w praskiej akademii IPPA, podczas którego Jordi Bordas uczył swojej autorskiej metody opracowywania receptur od podstaw – B·Concept.
więcej