25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Przed Jowitą Woszczyńską, utalentowaną dekoratorką z Cukierni Sowa, ostatnie szlify przed Cake Designers World Championship. O tym, czy bydgoszczanka poprawi swój wynik z 2017 r. (3. miejsce), dowiemy się 19-20 października w Mediolanie. Tymczasem postanowiliśmy ją zapytać, jak przebiegają przygotowania do konkursu.
Piękny sandomierski rynek Starego Miasta stał się doskonałą sceną do zaprezentowania kunsztu dekoratorek tego regionu. Poziom prac zaskoczył nawet najbardziej wymagających widzów wystawy.
...ale również odpowiednia forma niezagrażająca zdrowiu konsumenta. Piekarzu, wybierając formy, kupuj mądrze. Wybieraj atestowane materiały, dzięki którym możesz dać swoim konsumentom dobre pieczywo, bez narażania na utratę zdrowia, a jednocześnie zapewniając sobie solidne rozwiązania na długie lata.
12-14 września br. w Krakowie na targach Bakepol pojawiła się branża piekarska, cukiernicza i lodziarska z kraju i za granicy. Ekspozycje utworzyło 120 firm, a w organizację stref pokazowych, szkoleń, debat i konkursu „Master Baker 2019 – Bakepol” zaangażowane były dziesiątki ekspertów oraz miłośników dobrych wypieków.
Sukcesem jest samo zakwalifikowanie się do półfinału tak prestiżowego konkursu. Tymczasem Mariuszowi Góreckiemu nie tylko udało się tego dokonać drugi raz z rzędu, ale też przejść do kolejnego etapu - wielkiego finału Valrhona C3 w Singapurze!
KRAM to rodzinna firma z kapitałem polskim, która od 1991 roku z powodzeniem działa na rynku folii, opakowań papierowych i kartonowych, dedykowanych dla branży spożywczej.