...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Modern Asia w Zeelandii

    Modern Asia w Zeelandii 0

    25 kwietnia w siedzibie firmy Zeelandia miało miejsce wyjątkowe wydarzenie – spotkanie z samym Frankiem Haasnootem, zwycięzcą konkursu Word Chocolate Master w 2011 roku, który swoją przygodę z cukiernictwem rozpoczął ponad 25 lat temu!

    więcej
  • Piekarza chleb powszedni

    Piekarza chleb powszedni 0

    4 maja swoje święto obchodzą piekarze. Dzięki nim każdego dnia od wczesnych godzin porannych możemy cieszyć się wyborem świeżego pieczywa. To, że praca piekarza nie jest łatwa wiemy wszyscy, ale na czym dokładnie polega – o tym przeciętny zjadacz chleba nawet nie myśli.

    więcej
  • Czekoladki w wersji lux

    Czekoladki w wersji lux 0

    Portugalski chocolatier Daniel Gomez stworzył najdroższą czekoladkę świata. Wpis do Światowej Księgi Rekordów Guinnessa zapewniła mu pokryta 23-karatowym złotem pralina w kształcie diamentu warta ok. 10 tys. dolarów.

    więcej
  • Pora na niebieski chleb?

    Pora na niebieski chleb? 0

    Chociaż uprawiana od tysięcy lat niebieska kukurydza znana jest głównie w Ameryce, współcześnie zyskuje na popularności również w Europie. Dlaczego? Swoje pięć minut zawdzięcza nie tylko lepszym niż w żółtej kukurydzy właściwościom prozdrowotnym oraz przyjemnemu smakowi, ale także… nietypowej barwie.

    więcej
  • Lody naturalne czy rzemieślnicze?

    Lody naturalne czy rzemieślnicze? 0

    Czym są lody rzemieślnicze? Czy określenie „rzemieślnicze” oznacza to samo, co naturalne? Ile w nich proszku lub owocowej pasty? Te pytania nurtują niektórych klientów, gotowych za porcję swojego ulubionego deseru zapłacić nawet kilkanaście złotych.

    więcej
  • Piąta edycja WorldFood Warsaw za nami!

    Piąta edycja WorldFood Warsaw za nami! 0

    Wokół nas wiosna, czas nowej energii, rozwoju i wzrostu – co znalazło również odbicie w kondycji i skali naszych targów. Po raz kolejny miło nam jest stwierdzić, że rośniemy - dzięki Państwu i razem z Państwem.  

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe