25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Pierwszy składany pojemnik na pieczywo rewolucjonizuje logistykę w branży piekarniczej. Redukcja objętości – o blisko 70% po złożeniu! – pozwala wygenerować ogromne oszczędności zarówno pod względem zarządzania pustymi opakowaniami, jak i w procesach wewnętrznych.
Choć na swoim wizytówkowym zdjęciu prezentuje twarz ubrudzoną ciemną czekoladą, jej przyszłość widzi bardzo jasno. Dla niego prawdziwy etap eksplorowania czekolady dopiero się zaczął. Zainaugurowała go prezentacja ruby chocolate. Ale to nie najlepsza czekolada świata. Która nią jest? Zdradził nam Patrick Aubrion.
Pieczywo od zawsze nadawało pewien rytm polskiej tradycji żywieniowej. Słuchanie wewnętrznych sygnałów organizmu budowało zaufanie do samego siebie. Czy ten rytm jest nadal zachowany w czasach, kiedy trudno się przebić przez trendy kreowane przez chaos medialny?
Przekonaj się, w czym tkwi cukierniczy geniusz Michała Wiśniewskiego i Patryka Szczepańskiego. Dowiedz się, jakie lodowe petardy i hity przygotowuje polska elita lodziarzy. Sprawdź, co będzie królowało lub szokowało w lodach przez najbliższe miesiące! Nie zwlekaj i sięgnij po najlepszą lekturę w branży!
Podczas targów Expo Sweet 2018 firma IGLOO zaprezentowała kolejną nowość dla sektora lodziarskiego – najnowszej generacji dystrybutor do lodów tradycyjnych GELATO 2.
Seria urządzeń GX to pierwsza, oryginalna linia maszyn przeznaczonych do produkcji, prezentacji i sprzedaży świeżych lodów. Model GX produkowany przez firmę Frigomat, światowego lidera w tym segmencie zdobył w trakcie Sweettargów pierwsze miejsce w kategorii Urządzenie.
Co mogą mieć wspólnego: ciepły, chrupiący chleb, tajskie lody, aromatyczna kawa, wegańskie klopsiki i ostre, meksykańskie burrito? Wszystkie te produkty i dania mogą mieć wyjątkowe opakowanie, które w bezpieczny i estetyczny sposób pozwoli je przechowywać, a jednocześnie odróżni je od towarów konkurencji.