25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
W środę 28 lutego poznaliśmy laureatów plebiscytu Osobowość Roku 2017 organizowanego przez „Dziennik Zachodni”. Podczas gali finałowej nagrody w kategorii „biznes” otrzymali również przedstawiciele branży piekarskiej i cukierniczej z województwa śląskiego.
Do 1. miejsca i finału w Nowym Jorku zabrakło mu zaledwie 15 punktów! Uplasował się na miejscu drugim, czym utwierdził wszystkich w przekonaniu, że czekolada to mocna strona polskich cukierników.
To pierwsza taka publikacja, skierowana specjalnie do polskich cukierników. E-book Fotografia Mobilna Wyrobów Cukierniczych to esencjonalny przewodnik po fotografii w świecie cukiernictwa. W końcu wszyscy dobrze wiemy, że najpierw zjadamy wypieki oczami!
W połowie lutego br. we wrocławskiej Hali Stulecia odbyły się Targi Zdrowych Inspiracji, które stanowią kontynuację dobrze znanych od lat Wrocławskich Spotkań Niezwykłości. Nowa nazwa i nowa formuła, ale cel wydarzenia niezmiennie ten sam – troska o nasze najbliższe otoczenie i zdrowy tryb życia.
Dla wszystkich uczestników Festiwalu – pakiet promocyjny: informacje na stronie www, newsy na FB, reklama na infokioskach podczas Sweettargów – GRATIS!
Jak pies z kotem? A może jak truskawka i śmietana? Jak wyglądają relacje dekoratorów i cukierników? Poprosiliśmy przedstawicieli tych dwóch światów, by opowiedzieli nam – bez zbędnego lukrowania – o tym, jak im się razem pracuje i czy z tej mąki będzie… tort!