![Nowa pascha](/public/artykuly-sponsorowane/1260/4329/1260_4329_15122_136x94.jpg)
Nowa pascha 0
autor: Wojtek Rzepecki, szef produkcji Capuccino Cafe Sopot, ambasador marki Pregel w Polsce.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Wojtek Rzepecki, szef produkcji Capuccino Cafe Sopot, ambasador marki Pregel w Polsce.
więcejautor: Tomasz Szypuła, aktualny mistrz Polski w lodziarstwie, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie
więcejautor: Maciej Wiśniewski – szef cukierni w warszawskiej firmie cateringowej „Bracia Wiśniewscy”
więcejautor: Michał Iwaniuk, Pastry Chef w Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie w Warszawie
więcejautor: Jurij Gorobczyszyn – pastry chef w restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu
więcejautor: Łukasz Borgosz, mistrz cukiernictwa i właściciel Fanaberia Cafeteri
więcejKia Utzon-Frank, duńska artystka i właścicielka multidyscyplinarnego studio projektowego KUF, stworzyła serię słodyczy inspirowanych XX-wieczną surową architekturą brutalistyczną. Bazą dla przypominających elementy betonowe czy kamienne deserów były tradycyjne duńskie pianki w czekoladzie, czyli flødeboller.
więcej