![Tort luxueux](/public/artykuly-sponsorowane/32/4134/32_4134_14448_136x94.jpg)
Tort luxueux 0
autor: Wojciech Rzepecki – mistrz cukiernictwa z Gdańska, szef produkcji sopockiej cukierni Capuccino Cafe
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Wojciech Rzepecki – mistrz cukiernictwa z Gdańska, szef produkcji sopockiej cukierni Capuccino Cafe
więcejautor: Tomasz Szypuła – aktualny mistrz Polski w lodziarstwie, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie
więcejautor: Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, naukowiec
więcejCoppa del Mondo della Gelateria to konkurs, w którym trzeba dać mistrzowski popis umiejętności pracy z lodem, lodami, ale też karmelem i… gastronomicznymi przekąskami! Nasza ekipa już trenuje. Jaki jest jej skład i co dokładnie będą musieli zaprezentować reprezentanci Polski?
więcejO pogłębiających się problemach w rozwoju rzemiosła w Polsce, koniecznych zmianach legislacyjnych i edukacyjnych, pomysłach na promocję i konieczności podkreślania niepodważalnych wartości rzemiosła rozmawiamy z Janem Gogolewskim, nowym prezesem Związku Rzemiosła Polskiego.
więcej