![Walter Vogt – spotkanie z mistrzem!](/public/artykuly-sponsorowane/182/3634/182_3634_12465_136x94.jpg)
Walter Vogt – spotkanie z mistrzem! 0
Kruszwica już po raz drugi zaprosiła kilkudziesięciu najlepszych polskich cukierników i szefów kuchni na spotkanie z cyklu Celebrity Meeting.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Kruszwica już po raz drugi zaprosiła kilkudziesięciu najlepszych polskich cukierników i szefów kuchni na spotkanie z cyklu Celebrity Meeting.
więcejPoczątek roku kalendarzowego jak zwykle niesie ze sobą zmiany w przepisach ustaw podatkowych. Czy będzie to rewolucja, czy tylko drobna korekta? Odpowiedzi na to pytanie każdy z podatników musi udzielić sobie sam po przeanalizowaniu, które zmiany będą miały wpływ na formę i specyfikę prowadzonej przez niego działalności.
więcejKolejna tura przedsiębiorców zmierzy się z cyfryzacją fiskusa. Następne będą mikrofirmy. Standardem staje się przesyłka przez internet danych o VAT. Warto się przyjrzeć, jak powinien wyglądać ten standard, czyli jak tworzyć pliki JPK, które od 2018 r. będą obowiązkowe już dla wszystkich przedsiębiorców.
więcejOutdoor, zwany też out of home, czyli reklama zewnętrzna, to jedna z najstarszych i wciąż najbardziej popularnych, a przede wszystkim skutecznych metod zachwalania towarów czy usług. Na przestrzeni lat ta forma reklamy bardzo się zmieniła...
więcejKażda profesja ma fachowe słownictwo, którym się posługuje, i piekarstwo nie jest w tej materii odosobnione. Dysponuje terminami charakterystycznymi dla produkcji pieczywa, których objaśnienie pozwoli na lepsze zrozumienie jego „tajników”.
więcejLody z Wytwórni „U Lodziarzy” cieszą się w Białymstoku niesłabnącą popularnością. Nic więc dziwnego, że systematycznie przybywa lodziarni, w których skosztować można tych tworzonych na bazie babcinej receptury przysmaków. Już w najbliższy piątek dołączy do nich kolejna – tym razem będzie to wyspa lodowa w galerii Alfa Centrum.
więcejTęczowe kolory, cukrowe kwiaty, słodkie misie i wróżki. A gdyby tak zamienić je na coś poważniejszego? Czy jeśli dekoracja przestałaby być słodka, tort nadal pozostałby tortem? Czy w ogóle wypada traktować na poważnie materię tak lekką jak słodki wypiek? Czy w cukiernictwie jest miejsce na tematy tak ciężkie jak… wojna?
więcej