25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
13 znakomitych kucharzy i cukierników, receptury na wykwintne dania i desery oraz kulisy pracy mistrzów uchwycone w tutorialach. Na rynku ukazała się najnowsza publikacja „Od kuchni”. Tego nie można przegapić!
Ruszył nabór działań CSR do dorocznego Raportu Forum Odpowiedzialnego Biznesu „Odpowiedzialny biznes w Polsce. Dobre praktyki”. Do 10 stycznia 2017 r. przedstawiciele firm mogą zgłaszać praktyki i inicjatywy realizowane w 2016 r.
Co wpływa na spadek produkcji i spożycia pieczywa w Polsce? Od czego zacząć promocję i jakie pieczywo propagować? Skąd pozyskać środki pieniężne na globalną promocję, a przede wszystkim jak przekonać administrację państwową do zainteresowania się problemem producentów pieczywa?
Polski rynek kawy nieustannie się zmienia. Przybywa niewielkich palarni stawiających na jakość. Kolejne kawiarnie rezygnują z korporacyjnego kagańca i szukają niezależnych dostawców ziaren. Te procesy zachodzą powoli i na marginesie głównego nurtu, ale zataczają coraz szersze kręgi.
O micie prostego lodziarskiego biznesu, o braku jednej recepty na sukces, o przekornym polskim konsumencie i zmieniających się gustach, a także o sztuce tworzenia lodów i prostej prawdzie, że w handlu dwie strony muszą być zadowolone – rozmowa ze Sławomirem Szewczykiem, prezesem firmy Sempre Group.
Jest ich 6 i każdy potrafi wyczarować prawdziwe cuda z czekolady! Poznajcie sylwetki kandydatów do tytułu mistrza czekolady, który będzie reprezentował Polskę na światowych finałach prestiżowego World Chocolate Masters w Paryżu.
Róża, margerytka i storczyk - medalistka Cake International Birmingham pokaże jak krok po kroku tworzyć cukrowe kwiaty, które do złudzenia przypominają żywe rośliny! Jak osiągnąć taki efekt ? - zapisz się na styczniowe szkolenie już dziś!