...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • „Od kuchni” – dania i desery bez sekretów

    „Od kuchni” – dania i desery bez sekretów 0

    13 znakomitych kucharzy i cukierników, receptury na wykwintne dania i desery oraz kulisy pracy mistrzów uchwycone w tutorialach. Na rynku ukazała się najnowsza publikacja „Od kuchni”. Tego nie można przegapić!

    więcej
  • Rynek pieczywa w Polsce – obecny i w przyszłości

    Rynek pieczywa w Polsce – obecny i w przyszłości 2

    Co wpływa na spadek produkcji i spożycia pieczywa w Polsce? Od czego zacząć promocję i jakie pieczywo propagować? Skąd pozyskać środki pieniężne na globalną promocję, a przede wszystkim jak przekonać administrację państwową do zainteresowania się problemem producentów pieczywa?

    więcej
  • Wyróżnij się ekokawą

    Wyróżnij się ekokawą 0

    Polski rynek kawy nieustannie się zmienia. Przybywa niewielkich palarni stawiających na jakość. Kolejne kawiarnie rezygnują z korporacyjnego kagańca i szukają niezależnych dostawców ziaren. Te procesy zachodzą powoli i na marginesie głównego nurtu, ale zataczają coraz szersze kręgi.

    więcej
  • Proste prawdy o lodziarstwie

    Proste prawdy o lodziarstwie 0

    O micie prostego lodziarskiego biznesu, o braku jednej recepty na sukces, o przekornym polskim konsumencie i zmieniających się gustach, a także o sztuce tworzenia lodów i prostej prawdzie, że w handlu dwie strony muszą być zadowolone – rozmowa ze Sławomirem Szewczykiem, prezesem firmy Sempre Group.

    więcej
  • Czekoladowe igrzyska czas zacząć!

    Czekoladowe igrzyska czas zacząć! 0

    Jest ich 6 i każdy potrafi wyczarować prawdziwe cuda z czekolady! Poznajcie sylwetki kandydatów do tytułu mistrza czekolady, który będzie reprezentował Polskę na światowych finałach prestiżowego World Chocolate Masters w Paryżu.

    więcej
  • Cukrowe kwiaty z medalistką Moniką Kwaśniewską

    Cukrowe kwiaty z medalistką Moniką Kwaśniewską 0

    Róża, margerytka i storczyk - medalistka Cake International Birmingham pokaże jak krok po kroku tworzyć cukrowe kwiaty, które do złudzenia przypominają żywe rośliny! Jak osiągnąć taki efekt ? - zapisz się na styczniowe szkolenie już dziś!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe