25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Cech Cukierników i Piekarzy w Poznaniu organizuje XI Mistrzostwa Poznania w jedzeniu pączków na czas, które odbędą się dnia 9 lutego 2015 r. o godz. 11.oo w Sali Reprezentacyjnej Wlkp. Izby Rzemieślniczej w Poznaniu.
Trudno wyobrazić sobie tłusty czwartek bez pączków i faworków, które królują tego dnia w cukierniach i piekarniach w całej Polsce. Zaprzyjaźnione łódzkie cukiernie już testują nowe marmolady Poltino, przygotowując się do dorocznego święta słodkości.
W „Roku Szkoły Zawodowej” po raz XX, w dniach 21 i 22 stycznia odbędzie się Wojewódzki Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Piekarz i Cukiernik. Turniej od lat jest doskonałą promocją zawodów rzemieślniczych.
Przed tysiącami lat uprawą amarantusa zajmowali się Inkowie, Majowie i Aztekowie. Świat odkrył go w latach 70. XX w., a do Polski przybył jeszcze dwadzieścia lat później. Czasy, gdy pytała o niego tylko garstka pasjonatów, już minęły. Z potencjału „złota Inków” chce korzystać coraz więcej piekarzy i cukierników.
Niniejszym informujemy o zakończeniu projektu „Od ziarenka do bochenka” doskonalenie nauczycieli, który realizowany był w okresie 01.10.2012r. – 31.12.2014r.
Mamy już wyniki naszego konkursu SMS-owego, w którym do wygrania było 5 darmowych poradników „Opracowanie etykiet” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś. Rywalizacja była niezwykle zacięta, spłynęło do nas bardzo dużo odpowiedzi.