![Pod wisienką](/public/artykuly-sponsorowane/no-photo-136x94.jpg)
Pod wisienką 0
autorzy: Cukiernicy – technolodzy firmy PROSPONA: Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autorzy: Cukiernicy – technolodzy firmy PROSPONA: Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek
więcejFirma FRITSCH – producent maszyn piekarniczych rozszerza skład Zarządu. 15 maja br. nowym dyrektorem operacyjnym Grupy FRITSCH został dr Ulrich Brahms. Wspólnie z właścicielem firmy FRITSCH i jej prezesem Klausem Fritsch tworzą teraz kierownictwo przedsiębiorstwa.
więcejCo może łączyć hotelową lampę, sosnę i „Casablancę”? W zasadzie nic, chyba że do łączenia zabierze się 26-letni cukiernik rodem ze Świerzowej Polskiej (woj. podkarpackie). W kwietniu 2013 r., dzięki niekonwencjonalnemu podejściu do sztuki cukierniczej, ponownie wywalczył tytuł „Regional Chocolate Master”.
więcej4 czerwca 2013 r. w wieku 74 lat odszedł prof. dr hab. Zygmunt Ambroziak – człowiek, który przyczynił się do rozwoju oraz unowocześnienia polskiej branży piekarsko-cukierniczej. Ceremonia pogrzebowa odbędzie się 10 czerwca br. o godzinie 14.30 w kościele pw. św. Karola Boromeusza na Powązkach w Warszawie.
więcejProwadzisz mikro, małą lub średnią firmę z branży piekarniczej, cukierniczej czy lodziarskiej? Wiesz, że w Twojej firmie jest potencjał, ale nie wiesz, jak go wydobyć? Skorzystaj z bezpłatnego "audytu innowacyjności".
więcejSzkolnictwo zawodowe jest najbardziej zacofanym obszarem polskiej edukacji ‒ pisze Szymon Konkol w swoim najnowszym felietonie. Według twórcy Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego, nauka zawodu to dziedzina, która szczególnie wymaga szybkiej cyfryzacji. Dlaczego?
więcej1-2 czerwca br. w Poznaniu odbyły się najsłodsze zawody tenisa ziemnego w Polsce. Chociaż chodzi o tenis, tradycją stało się już, że uczestnicy zawodów na Kortowie przywożą ze sobą smakołyki własnego wyrobu. Dodatkowo w ostatnim dniu serwowano tort w kształcie kortu z cukierni Kandulski.
więcej