...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Chleb bogaty w białko

    Chleb bogaty w białko 0

    Odchudzanie to moda, która się zmienia, ale nie mija. Od dłuższego czasu w rankingu skutecznych sposobów na odchudzanie wysokie miejsce zajmuje niewątpliwie dieta Dukana, czyli wysokobiałkowa.

    więcej
  • Wszystko, co z E, jest „be”?

    Wszystko, co z E, jest „be”? 0

    Powszechnie uważa się, że dodatki do żywności są szkodliwe, że to „czysta chemia”, mogąca mieć niekorzystny wpływ na nasz organizm. Krytyka ta w szczególności koncentruje się na dodatkach z literą „E”. Tymczasem okazuje się, że jest wręcz odwrotnie.

    więcej
  • Włosko-polskie gelato

    Włosko-polskie gelato 0

    Non solo gelato – nie tylko lody (w różnych smakach), ale też lodowe torty, lody na patyku w szybko zastygającej polewie, granity pojawiły się w 4 miastach południowej Polski. 11-15 marca lodziarska karawana, na czele z Raffaele Derosa i Szymonem Wolańskim, jak co roku prezentowała nowości prosto z Rimini.

    więcej
  • Prawdziwa kanapka z automatu?

    Prawdziwa kanapka z automatu? 1

    Firma Bite Me chce zrobić rewolucję w polskich szkołach i urzędach. Chce wprowadzić kanapkomaty, w których serwuje się 13 kanapek, sałatki i świeżo wyciskane soki.

    więcej
  • Życzenia Wielkanocne SRP RP

    Życzenia Wielkanocne SRP RP 0

    Noc Wielkanocna jest nocą nadzwyczajną, kiedy moc zmartwychwstałego Chrystusa pokonuje ostatecznie siły ciemności i śmierci, zapala w sercach wierzących nadzieję i radość.
    bł. Jan Paweł II

    więcej
  • Czarna lukrecja

    Czarna lukrecja 0

    Lukrecja to jedna z głównych bohaterek tegorocznych targów ISM w Kolonii. To właśnie tam wielu producentów słodyczy prezentowało produkty z dodatkiem lukrecji, wśród których prym wiodły miękkie toffee, żelki, twarde karmelki, a także pralinki – jak relacjonowała nasza korespondentka Anna Sacharczuk.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe