![Forum dyplomacji gospodarczej w Poznaniu](/public/artykuly-sponsorowane/231/978/231_978_2871_136x94.jpg)
Forum dyplomacji gospodarczej w Poznaniu 0
Szanowni Państwo, World Trade Center Poznań oraz Partnerzy serdecznie zapraszają na: "FORUM DYPLOMACJI GOSPODARCZEJ"
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Szanowni Państwo, World Trade Center Poznań oraz Partnerzy serdecznie zapraszają na: "FORUM DYPLOMACJI GOSPODARCZEJ"
więcejW jakim zakresie informacja publiczna może być upubliczniona? Jakie działania zmierzające do ochrony dobrego imienia mogą podjąć firmy, które znalazły się na liście 646 - zarówno firmy, które nie stosowały soli wypadowej, jak i te które stosowały fałszywą sól w dobrej wierze? Odpowiada Adam Odojewski z Kancelarii Prawnej Salans.
więcejDziękujemy za nadsyłanie zgłoszeń i udział w głosowaniu wszystkim użytkownikom naszego portalu. Cieszy nas fakt, że forma zabawy i przeglądu oferty bardzo przypadła Państwu do gustu. Zapraszamy do zakładki z plebiscytami
więcejPrzemysł spożywczy nauczył się skutecznie walczyć z zanieczyszczeniami, wypracowując metody chroniące żywność przed skażeniem lub eliminujące produkty już skażone. Jest jednak jeden rodzaj substancji szczególnie niebezpiecznej dla zdrowia której nie da się w 100% wyeliminować z produktów. Chodzi o mikotoksyny.
więcejGluten, odpowiedzialny za celiakię, nieodmiennie kojarzy się ludziom z chlebem i bułeczkami… mimo że jest on obecny zarówno w makaronie czy pierogach. Jednak czy to jest wystarczający powód, żeby artykuł opisujący niski poziom diagnostyki celiakii w Polsce tytułować „Chleb zabija powoli”?!
więcejJuż w sobotę 23 marca, o godz. 12.00, na fanpage’u Lidla, Paweł Małecki odpowie na wszystkie pytania miłośników cukiernictwa. Jego dobre rady z pewnością pomogą niejednemu początkującemu cukiernikowi.
więcej