Ukraiński lider cukierniczy w Polsce 0
Cukiernia Vatsak Confectionery House od 20 lat działa prężnie na Ukrainie. Teraz marka otworzyła się na rynek polski. Czy w naszym kraju okaże się równie wielkim fenomenem?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Cukiernia Vatsak Confectionery House od 20 lat działa prężnie na Ukrainie. Teraz marka otworzyła się na rynek polski. Czy w naszym kraju okaże się równie wielkim fenomenem?
więcej17. lipca w Ogrodach Hortulus Specatbilis odbędzie się kolejna edycja Kulinarnego Festiwalu Kwiatów Jadalnych. Hasło przewodnie tegorocznej edycji brzmi: Ziołowe kwiaty – magiczne przyprawy. Poznaj bogaty program imprezy!
więcejPrzemysław Klima – szef kuchni, współwłaściciel krakowskiej restauracji „Bottiglieria 1881”, która otrzymała w ubiegłym roku gwiazdkę Michelin, mianowany jednym ze stu najlepszych kucharzy na świecie w prestiżowym konkursie The Best Chef Awards .
więcejDenise Acabo to najpopularniejsza sprzedawczyni czekolady w Paryżu. Jej charakterystyczny wizerunek - warkocze, szkolny uniform, powodują, że postać Denise szybko zapada w pamięć. I nie tylko ze względu na strój.
więcejKolejny Medal Europejski dla Kandy. Tym razem to owocom kandyzowanym przyznano prestiżowe wyróżnienie, którym honorowane są tylko najlepsze polskie marki o wysokim potencjale rozwojowym.
więcejRebread uratował w miesiąc pół tony niesprzedanego chleba. Organizacja nieustannie szuka nowych pomysłów na jego wykorzystanie i preko0nuje, że jest ich ich mnóstwo. Z czerstwego chleba można produkować opakowania, kosmetyki czy alkohol!
więcejChoć rzemiosło kojarzy się z niewielką pracownią i nieliczną załogą, bywa, że się rozrasta. Opolski Sopelek przez lata ewoluował tak, że dziś lody rodziny Karpińskich jedzą mieszkańcy całej Polski, a nawet Europy. Jak utrzymują rzemieślniczą jakość przy tak ogromnej skali produkcji?
więcej