Lodziarskie potyczki czas, start! 0
Wraca Gelato Festival World Masters. Już za kilka dni o udział w wielkim finale powalczą polskie lodziarnie.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wraca Gelato Festival World Masters. Już za kilka dni o udział w wielkim finale powalczą polskie lodziarnie.
więcej– O sukcesie piekarni w większym wymiarze niż inwestycje decyduje zdolność wpływania na sprzedaż poprzez własne sklepy – twierdzi Hildegard Keil, była redaktor naczelna „Brot und Backwaren”.
więcejPo Manufakturze Kawy i Czekolady przyszedł czas na Manufakturę Lodów. Paryski szef kuchni i trzykrotny zdobywca gwiazdek Michelina Alain Ducasse 19. czerwca otworzył swoją lodziarnię przy Rue de la Roquette w Paryżu, spełniając swoje marzenie z młodości.
więcejSveba Dahlen od 1948 roku specjalizuje się w budowie pieców – jest jednym z największych producentów na świecie. W najnowszej ofercie dystrybutora - firmy Jackowski - znajdziemy odpowiedź na pytanie: jak w nowoczesny sposób, zdalnie kontrolować wypiek i pracę pieców Sveba Dahlen z kilku jednocześnie.
więcejEuropejski Plan Działania dla Rolnictwa Ekologicznego z 25 marca 2021 zwiastuje nową erę transformacji Wspólnej Polityki Rolnej oraz łańcucha żywnościowego w Unii Europejskiej. Jej głównym instrumentem ma być rolnictwo ekologiczne oraz agroekologia.
więcejNa pewno nieraz mieliście awarię w kuchni podczas przygotowywania słodkości. Chwile, kiedy rzeczywistość rozminęła się z oczekiwaniami. Sytuacje, kiedy opadły wam skrzydła, bo opadł też biszkopt, kiedy mina się zwarzyła, bo zwarzył się krem.
więcejPOLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji biznesowej w Polsce, jedno z kluczowych w branży spożywczej i HoReCa.
Tegoroczna edycja wydarzenia zaplanowana została na 4-6 października.