![Tsunami cake - nowy trend foodies](/public/artykuly-sponsorowane/910/5341/910_5341_19742_136x94.jpg)
Tsunami cake - nowy trend foodies 0
Niekoniecznie musi być piękne, ani nawet smaczne. Ważne, by fala słodkiej polewy efektownie je zalewała. Właśnie na tym polega trend, który podbił serca internautów.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Niekoniecznie musi być piękne, ani nawet smaczne. Ważne, by fala słodkiej polewy efektownie je zalewała. Właśnie na tym polega trend, który podbił serca internautów.
więcejCo łączy zespół The Rolling Stones i czekoladę? Muzycy szykują słodką niespodziankę dla fanów: już niebawem będzie można spróbować czekoladowych batonów sygnowanych nazwą zespołu, autografami muzyków i słynnym „jęzorem”.
więcejCzas pandemii mocno zmienił formę i przebieg rozmaitych konkursów. Po wielu miesiącach oceniania (wideorozmów, degustacji, wywiadów etc.) udało się wyłonić laureatów Baking Industry Awards 2020 (BIA), wśród nich ludzi, produkty i firmy z branży piekarskiej.
więcejNowoczesne cukiernictwo proponuje desery coraz bardziej intrygujące i oryginalne. Poszukuje inspiracji w nieoczywistych dziedzinach, łączy produkty w niebanalny sposób. Warszawska Bursztynowa bistro proponuje desery z nietypowym składnikiem – serami długodojrzewającymi.
więcejSernik to jedno z najchętniej wybieranych ciast przez Polaków. Równie chętnie zajadamy się mango. Dlaczego by nie połączyć tych smaków? Oto przepis!
więcejGdy 4 lata temu w Łodzi otwarta została szkoła Ashanti, wiadomo było jedno – Polska właśnie wzniosła się na wyższy poziom szkoleń. Dziś to jeden z najprężniej działających ośrodków edukacyjnych dla branży gastronomicznej w kraju.
więcejSmażone ciastka to polska tradycja karnawałowa. Od Nowego Roku do ostatków pączki czy faworki pojawiają się na naszych stołach bardzo często. A że zbliża się wielkimi krokami kwintesencja słodkiego ucztowania - tłusty czwartek - zapytaliśmy mistrza świata w cukiernictwie – Mieczysława Chojnowskiego, jak usmażyć pączki idealne.
więcej