25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Potrzebujemy: dużo żelatyny, szokówki i silikonowych foremek. I mnóstwo czasu! A może droga do stworzenia monoporcji jest zupełnie inna? O tym, jak wygląda ten proces czy eklerki to też monoporcje i dlaczego przy ich produkcji warto mieć w kieszeni termometr, opowiadają ich mistrzowie.
Uroczy uśmiech, miedziane włosy i mnóstwo pomysłów na monodesery. Tak chyba najkrócej można scharakteryzować dziewczynę z Mysłowic, która zaczęła jako matka Polka piekąca ciasta dla znajomych, zabłysnęła w I edycji Bake Off – Ale Ciacho, a dziś tworzy monoporcje na miarę mistrzów. Mistrzów, których zna osobiście.
Jedzenie od zawsze kojarzyło się ze zmysłowością. Odpowiednio przyrządzone i podane potrafi doprowadzić do prawdziwej rozkoszy, działając najpierw na zmysł wzroku, później na wyobraźnię, by w końcu rozpalić nasze kubki smakowe, wywołując prawdziwe uniesienia.
Z wielkich miast przeniosły się na prowincje. Monoporcje. Czy warto w nie inwestować? Czy to tylko chwilowa moda? Czy muszą tyle kosztować?! Przyglądamy się świeżo otwartym, dopiero powstającym i już funkcjonującym butikom, w których monoporcje zdominowały witryny i uwiodły podniebienia klientów.
2018 jest dla firmy FRITSCH rokiem szczególnym. Z jednej strony wdrażamy nową koncepcję komunikacji, a z drugiej na targach IBA 2018 prezentujemy szereg innowacji, które pomogą naszym klientom sprostać wymaganiom rynkowym. Mamy tu na myśli imponujący postęp w dziedzinie technologii SoftProcessing firmy FRITSCH.
Były wspomnienia, nagrody, występy artystyczne oraz tort - w końcu to 10-lecie Akademii Mistrza. Cukiernicy z całej Polski zjechali się, by je hucznie uczcić w Zakopanem.