...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Piekarnia BIO od podstaw cz. 1

    Piekarnia BIO od podstaw cz. 1 0

    Eko, bio, organic – to słowa, które w artykułach i analizach dotyczących rynkowych trendów odmieniane są przez wszystkie przypadki. Na „zieloną stronę mocy” decydują się przechodzić kolejne piekarnie czy cukiernie. Powstają też nowe, które od początku swej działalności stawiają na EKO.

    więcej
  • Thierry Ayel – Akademia Mistrza po francusku

    Thierry Ayel – Akademia Mistrza po francusku 0

    – Polskie cukiernictwo to cukiernictwo poszukujące. Poszukujące nowych trendów, smaków, receptur, inspiracji i sposobów prezentacji – ocenia Thierry Ayel, francuski szef kuchni i mistrz cukiernictwa, który już od dekady mieszka nad Wisłą.

    więcej
  • Kolejna edycja Targów Zero Waste z Mistrzem Branży

    Kolejna edycja Targów Zero Waste z Mistrzem Branży 0

    Po sukcesie w Warszawie Targi Zero Waste przenoszą się do Gdyni. 18 sierpnia br. w Pomorskim Parku Naukowo-Technologicznym czeka Was moc atrakcji, m.in. przegląd filmowy, liczne wykłady i warsztaty. W rolę prowadzącej wcieli się Helena Chmielewska, redaktorka „Mistrza Branży”.

    więcej
  • Pieczywo na grilla

    Pieczywo na grilla 0

    Wiosna i lato to te pory roku, gdy szczególnie chętnie odpoczywamy na łonie natury. Trudno sobie wyobrazić ten czas bez popularnego grilla. Bogatą ofertę mięs i wędlin warto uzupełnić atrakcyjnymi propozycjami z piekarni!

    więcej
  • Zbierajmy słoiki!

    Zbierajmy słoiki! 0

    Sami podejmujemy decyzję, czy sprzeciwiamy się plastikowej fali, czy przymykamy na nią oko. Produkty, którymi się otaczamy, pokazują, kim jesteśmy, jakie wyznajemy wartości, jaki przyświeca nam cel. Zaproś swoich klientów do świata prawdziwego pieczywa i słodkości, pozbawionego plastiku! Weź udział w kampanii ZBIERAMY SŁOIKI!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe