...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Dzikie jest dobre

    Dzikie jest dobre 0

    Kwiaty, zioła i inne rośliny suszone między tomami encyklopedii. Tajemniczo brzmiące łacińskie nazwy. Chyba każdy z nas pamięta z czasów szkolnych zielniki - zadania domowe, które uczyły rozpoznawania roślin, ich nazw, miejsc występowania.

    więcej
  • Piekarstwo starsze niż rolnictwo

    Piekarstwo starsze niż rolnictwo 0

    Międzynarodowy zespół archeologów prowadzący badania w północno-wschodniej Jordanii na terenach dawnych osad myśliwsko-zbierackich Shubayqa 1 natrafił na kawałek zwęglonego podpłomyka.

    więcej
  • Słodycze za 11,3 mld złotych rocznie

    Słodycze za 11,3 mld złotych rocznie 0

    Polacy mają słabość do słodyczy i słonych przekąsek. Jak pokazują badania agencji Nielsen, na te pierwsze wydają 11,3 mld złotych rocznie, a na te drugie 3,7 mld złotych. Ich wybór w sklepach nieustannie się zwiększa.

    więcej
  • Kierunki rozwoju polskiego cukiernictwa – tradycja w nowoczesnym wydaniu

    Kierunki rozwoju polskiego cukiernictwa – tradycja w nowoczesnym wydaniu 0

    Branżę piekarniczo-cukierniczą od zawsze charakteryzuje przywiązanie do tradycji. Nic więc dziwnego, że wkroczenie w XXI wiek dla wielu jej przedstawicieli nie było zadaniem łatwym. Problemem okazały się nie tylko nowinki technologiczne, jak usprawniające kontakt z klientem profile społecznościowe czy e-sprzedaż...

    więcej
  • Tłoczone formy wypiekowe

    Tłoczone formy wypiekowe 0

    Tłoczone formy wypiekowe, jak sama nazwa wskazuje, produkowane są z jednego kawałka metalu za pomocą specjalnego tłocznika, zwanego potocznie kopytem. Materiałem, z którego je wykonujemy, jest AluSteel, czyli stal czarna dwustronnie pokryta cienką warstwą aluminium, chroniąca metal przez korozją.

    więcej
  • Piwoński. Piekarnia vintage

    Piwoński. Piekarnia vintage 0

    Piekarnia Piwoński istnieje od ponad 60 lat. Do tej pory nie zmieniło się tutaj praktycznie nic. Chleb wypieka się tradycyjnie, zakwas dojrzewa w starych dzieżach, a bochenki są formowane ręcznie. Sercem piekarni jest przedwojenny ceramiczny piec, który nigdy nie wygasa. A o dobre imię firmy dba już trzecie pokolenie...

    więcej
  • Wyższa kultura zmiany. Zaloguj się na inne myślenie w biznesie

    Wyższa kultura zmiany. Zaloguj się na inne myślenie w biznesie 0

    Rewolucyjne zmiany w biznesie zachodzą szybciej, niż myślisz. Zmienił się rynek, klient, pracownik – zmienić musi się też przedsiębiorca. Sprawdzone koncepty wyczerpują się równie szybko, jak powstają. Dobre rozwiązania? W momencie skopiowania tracą skuteczność. Jedyny sposób to ciągły proces. Ale jak? Zmień myślenie o biznesie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe