25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Targi BAKEPOL dopiero we wrześniu 2019 r., ale już wiadomo, że z nową edycją wiąże się zmiana lokalizacji. Po trzech odsłonach w Kielcach i trzech w Lublinie przyszedł czas na Kraków. Dlaczego wybór padł na stolicę Małopolski?
Pieczywo świeże bezglutenowe Putka posiadające znak Przekreślonego Kłosa zostało jednogłośnie uznane przez konsumentów za najlepsze w konkursie Najsmaczniejsze Pieczywo Bezglutenowe 2018. Konkurs organizowany jest przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Tomasz Nowakowski, syn właściciela sieci piekarni i kawiarni Gorąco Polecam Nowakowski, rusza z nowym brandem. Polski rynek już opanował, teraz przyszedł czas na amerykański.
Uczniowie zawodów kucharz i cukiernik z ZS w Lesznie wyjechali do Włoch, by nauczyć się mistrzowskiego fachu. Wszystko dzięki inicjatywie nauczycieli i projektowi „Dobra praktyka zawodowa kluczem do sukcesu młodego specjalisty”.
Lato to doskonały czas by pomyśleć o zdrowiu i wszystkim, co na nie się składa - odpoczynku, diecie i ruchu na świeżym powietrzu. Te elementy składają się też na program VI Maratonu Jogi w Wierchomli. Posłuchaj zaproszenia Żanety Geltz i dołącz do grona uczestników!
Nadchodzi czas na polskie owoce, m.in. soczyste jabłka. W tym tutorialu przestawiam recepturę na ciastka francuskie z jabłkami. Równie świetnie będą komponować się maliny, jagody, gruszki, które nadadzą oryginalny smak przypisany do naszej cukierni.
Telefon zamiast lustrzanki? Mistrz fotografii kulinarnej, Jakub Wilczek, na swoim szkoleniu udowodnił, że nie trzeba mieć dyplomu fotografii ani drogiego sprzętu by stworzyć atrakcyjną ofertę produktową dla cukierni, piekarni lub lodziarni przy pomocy smartfona.