25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Sok pomidorowy, witamina C, kefir lub rosół. To najczęściej stosowane metody na kaca. Istnieje też nieco inna forma lekarstwa. Lody. Z bardzo wyjątkowym dodatkiem - paracetamolem. Gdzie można poratować się takim słodkim specyfikiem?
10 czerwca br. Michał Doroszkiewicz i Marek Moskwa podczas europejskich finałów Coupe du Monde de la Patisserie w pięknym stylu wywalczyli miejsce w Wielkim Finale w Lyonie!!!
FoodBox 2018 – Digital Marketing Conference for Food Products Only – to pierwsza w Polsce konferencja poświęcona skutecznemu marketingowi produktów spożywczych w nowych mediach. Wydarzenie, zorganizowane przez Lafudu, przyciągnęło specjalistów marketingu w wiodących markach spożywczych na polskim rynku.
W miniony weekend świat obiegła smutna wiadomość - nie żyje Anthony Bourdain. Kucharz, autor wielu publikacji, prowadzący programów - żywa legenda i prorok świata kulinarnego.
Bardziej pastry czy tylko chef? Maciej Rosiński opowiada, dlaczego warto połączyć kuchnię i cukiernię w jeden warsztat doskonałego smaku. Ponadto - dużo o chlebie, również tym sprzedawanym online, bio i takim, który tworzy jedyny w Polsce piekarz z dyplomem Le Cordon Bleu! Zobaczcie, co czeka na Was w nowym wydaniu!
Doskonałe uzupełnienie wałkowarek FRITSCH ROLLFIX 600 oraz 700 stanowi linia FRITSCH EASYLINE do produkcji pieczywa cukierniczego. Nadaje się ona przede wszystkim do użytkowania w piekarniach gdzie na ograniczonej powierzchni trzeba prowadzić racjonalną produkcję.
To już trzeci Medal Europejski dla nadzień cukierniczych Lauretta piotrkowskiej firmy. Po raz kolejny doceniono najwyższą jakość, europejskie standardy produkcji oraz coraz bardziej widoczną obecność na zagranicznych rynkach.