25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Otrzymać w darowiźnie dom czy mieszkanie to prawdziwy uśmiech losu. Warto przy tej okazji pomyśleć o darczyńcach, zwłaszcza gdy mieszkamy czy będziemy mieszkać razem. Jeśli przy przeniesieniu własności nieruchomości zabezpieczymy ich prawa do mieszkania, to stworzymy im poczucie bezpieczeństwa i poprawimy ich komfort psychiczny
Czym się różni drip i naked cake? Jak udekorować tort na wesele i czym zaskoczyć urodzinowych solenizantów? Dzięki naszemu przeglądowi tortów poznacie najmodniejsze techniki słodkiej dekoracji i zaskoczycie najbardziej wymagających klientów!
Wg szacunków z 2012 roku w Unii Europejskiej marnuje się rocznie ok. 88 mln ton żywności, co daje 173 kg na osobę. Dzieje się to na całej długości łańcucha dostawczego, od momentu produkcji po spożycie przez końcowych konsumentów. Europosłowie zaproponowali działania mające ograniczyć ilość marnowanej żywności o połowę w 2030 r.
O fascynacji smakami, najprostszymi składnikami i kontrolowanym tworzeniu złożonych i zaskakujących deserów. O potrzebie nauki, konieczności zmiany w życiu zawodowym i twórczym wyciszeniu – z Walterem Vogtem, mistrzem deserów restauracyjnych, rozmawia Katarzyna Misiuro.
Ibis to firma z wieloletnim doświadczeniem w produkcji maszyn piekarniczych. Dokłada wszelkich starań, żeby tworzone przez nią urządzenia piekarnicze odznaczały się najwyższą jakością i najlepszym standardem wykonania.
Już po raz kolejny miłośnicy czekolady będą mogli zwiedzić wnętrza Fabryki Czekolady E.Wedel podczas Nocy Muzeów. Wszystkich, którzy pragną poczuć dziecięcą radość oraz poznać niezwykłą historię firmy i tajemniczego chłopca na zebrze zapraszamy 20 maja (w sobotę) od godz. 12:00 na warszawską Pragę.
Adam Pokojski, Paulina Salamończyk i Andy Staniek - oto nazwiska zwycięzców polskich eliminacji prestiżowego konkursu Gelato World Tour, którzy będą nas reprezentować w Bolonii.