25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Czerwiec - w rabatkach kwitną kwiaty, w ogródkach rosną nowalijki a wśród nich... chwasty. Co z nimi robić? Oczywiście jak najszybciej wyrwać. I... zjeść! Tak przynajmniej radzi najbardziej znana ich fanka - Małgorzata Kalemba Drożdż, która opowie o zaletach ich zjadania na kolejnym spotkaniu Klubu Myśli Ekologicznej.
Diego Lozano w Polsce, Diego Lozano w Mistrzu Branży! Czego nie wiecie o najsłynniejszym brazylijskim cukierniku na świecie i co zaprezentuje na szkoleniu w Łodzi? Jak dobre jedzenie staje się sposobem na życie i biznes dla piekarzy w Polsce i Kambodży? Jak zerwać z rutyną w sklepie firmowym i zrewolucjonizować ofertę na lato?
Meal-kit subscription services, czyli zestawy składników do samodzielnego gotowania podbiły już rynki i żołądki na świecie. JustChopped to poznański startup, który rozwija skrzydła i zaczyna prężnie działać na rodzimym rynku.
Jak się bronić przed nieuczciwymi warunkami współpracy z hurtownią lub supermarketem? Czy drobny przedsiębiorca lub rolnik może wygrać to starcie? Zapraszamy na spotkanie UOKiK dotyczące ustawy o przeciwdziałaniu nieuczciwemu wykorzystywaniu przewagi kontraktowej.
Jeśli stawać się mistrzem, to tylko pod okiem mistrza – polskiego Best Pastry Chefa, czyli Michała Iwaniuka. Zapraszamy na kolejne szkolenie w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci. Tym razem poznacie tajniki nowoczesnych deserów, które oczarują nawet najbardziej wymagających gości cukierni oraz restauracji.
Tajemnicze geometryczne bryły. Niesamowity design zupełnie nieprzypominający tego, co dotychczas znaliśmy. Zaskakujące konstrukcje, formy, kompozycje. I wielka zagadka, co się kryje w środku? O czym mówimy? O architekturze? Poniekąd, ale to cukiernicza architektura, która powstaje obok nas – na Ukrainie.
Po mocnym wejściu na trójmiejski rynek – otwarcie łącznie 4 stacjonarnych punktów w niespełna rok – Wytwórnia Lodów Prawdziwych „u Lodziarzy” rozwija swoją ofertę skierowaną do podmiotów biznesowych.