25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Do sprzedania instalacja piecowa MIWE Ideal 22 m wraz z automatycznym systemem załadunku MIWE athlet XXL + BUTTLER, rok prod. 2008. Stan techniczny bardzo dobry.
Jemy mniej czy więcej chleba? I jakiego? Świeżego, czy „odpiekanego” (określenie z gwary branżowej) z mrożonych porcji z pieców w sieciowych supermarketach? Czy w alarmujących wieściach na temat sytuacji w branży chodzi też o małe piekarnie i o możliwość kupna zwykłego bochenka pytlowego?
Harmonia smaku, różne tekstury i cienka warstwa masy cukrowej - oto jak prezentował się wygrany tort podczas I edycji Beskidzkiego Konkursu Młodych Cukierników.
Dobrej jakości chleb to chleb na zakwasie. W nowoczesnej piekarni, która dba o jakość wypiekanego w niej pieczywa nie może zabraknąć więc specjalnych wytwarzaczy kwasu, zwanych fermentatorami lub żurownikami. Zapraszamy do przeglądu maszyn oraz surowców, które ułatwią pracę każdemu zakładowi.
Każdy zakątek świata ma charakterystyczne dla regionu wyroby piekarskie i cukiernicze, z których słynie. Polska znana jest przede wszystkim z chleba mieszanego i żytniego produkowanego na naturalnym kwasie. Szwecja ma swój knäckebröd uważany za najzdrowszy chleb świata, natomiast mieszkańcy Bałkanów uwielbiają burek.
Rozpoczął się casting do 3 edycji programu „Bake Off – Ale Ciacho!”, który już jesienią pojawi się na antenie TVP2.
W programie 12 cukierników – amatorów będzie mogło zaprezentować całej Polsce swoją pasję, talent i niesamowite wypieki.
O tym, że odbiorcy reklam bardzo często deklarują, że budzą one w nich przede wszystkim irytację, wiemy wszyscy. Mimo to badania potwierdzają, że reklama to wciąż bardzo skuteczna forma zachęcenia do zakupu.