...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Nowe chleby i starożytne pszenice

    Nowe chleby i starożytne pszenice 2

    Jemy mniej czy więcej chleba? I jakiego? Świeżego, czy „odpiekanego” (określenie z gwary branżowej) z mrożonych porcji z pieców w sieciowych supermarketach? Czy w alarmujących wieściach na temat sytuacji w branży chodzi też o małe piekarnie i o możliwość kupna zwykłego bochenka pytlowego?

    więcej
  • Młodzi dekoratorzy w Cieszynie

    Młodzi dekoratorzy w Cieszynie 0

    Harmonia smaku, różne tekstury i cienka warstwa masy cukrowej - oto jak prezentował się wygrany tort podczas I edycji Beskidzkiego Konkursu Młodych Cukierników.

    więcej
  • Fermentatory – wytwarzacze kwasów piekarskich

    Fermentatory – wytwarzacze kwasów piekarskich 0

    Dobrej jakości chleb to chleb na zakwasie. W nowoczesnej piekarni, która dba o jakość wypiekanego w niej pieczywa nie może zabraknąć więc specjalnych wytwarzaczy kwasu, zwanych fermentatorami lub żurownikami. Zapraszamy do przeglądu maszyn oraz surowców, które ułatwią pracę każdemu zakładowi.

    więcej
  • Czas na burek!

    Czas na burek! 0

    Każdy zakątek świata ma charakterystyczne dla regionu wyroby piekarskie i cukiernicze, z których słynie. Polska znana jest przede wszystkim z chleba mieszanego i żytniego produkowanego na naturalnym kwasie. Szwecja ma swój knäckebröd uważany za najzdrowszy chleb świata, natomiast mieszkańcy Bałkanów uwielbiają burek.

    więcej
  • 3 edycja programu „Bake Off – Ale Ciacho!”

    3 edycja programu „Bake Off – Ale Ciacho!” 0

    Rozpoczął się casting do 3 edycji programu „Bake Off – Ale Ciacho!”, który już jesienią pojawi się na antenie TVP2.
    W programie 12 cukierników – amatorów będzie mogło zaprezentować całej Polsce swoją pasję, talent i niesamowite wypieki.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe