Piękno mnie inspiruje 0
Wśród setek pojawiających się na rynku książek kucharskich te nieliczne, dotyczące sztuki cukierniczej, zawsze się wyróżniają. Jednak pozycja autorstwa Igi Sarzyńskiej „Moje cztery pory roku” jest inna od wszystkich.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wśród setek pojawiających się na rynku książek kucharskich te nieliczne, dotyczące sztuki cukierniczej, zawsze się wyróżniają. Jednak pozycja autorstwa Igi Sarzyńskiej „Moje cztery pory roku” jest inna od wszystkich.
więcejCo roku 15 maja kilkaset tysięcy pracowników kończy wcześniej pracę i kilkaset firm w Polsce, dzięki akcji „Dwie Godziny dla Rodziny” Fundacji Humanites, wysyła czytelny sygnał dla świata biznesu: inwestujemy w wartości rodzinne i relacje długoterminowe z naszymi pracownikami.
więcejWszystko, co musicie wiedzieć na temat lekkich, kolorowych i apetycznych słodkości, które zagoszczą na słodkich stołach tego lata! Zapraszamy na nowe szkolenia do Szkoły Artystycznej Wiesława Kuci!
więcejDlaczego piekarz to zawód wyjątkowy dla śląskiego rzemieślnika Romana Kristofa? Co fascynuje Teresę Klukowską w codziennej pracy w małej pracowni piekarskiej? Czy rywalizacja cukierników i dekoratorów może przerodzić się we współpracę? Oraz BONUS – przegląd najważniejszych, najciekawszych i nowych trendów w dekorowaniu tortów.
więcejCzasami pomysł na dobry koncept marketingowy znajduje się na wyciągnięcie ręki. Wystarczy dotrzeć do niego lub po prostu wiedzieć, gdzie go szukać. Jedną z inspiracji mogą być święta oraz nietypowe dni poświęcone ideom mniej lub bardziej poważnym, jak Światowy Dzień Czekolady.
więcejKiedy dwa lata temu powstała w Białymstoku pierwsza Wytwórnia Lodów Prawdziwych „U Lodziarzy” właściciele po cichu liczyli na sukces, ale nie spodziewali się, że nadejdzie on tak szybko i na taką skalę.
więcejNa szczęście odchodzą do lamusa suto zastawione stoły weselne, gdzie obok sałatek, mięsiwa i śledzika pojawiały się tace ze słodkościami. Dziś słodycze i ciasta to jeden z ważniejszych punktów na liście przygotowań do wesela.
więcej