...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Jesz mało chleba? Sprawdź dlaczego warto to zmienić!

    Jesz mało chleba? Sprawdź dlaczego warto to zmienić! 1

    Pieczywo jest źródłem m.in. białka, witamin, składników mineralnych i błonnika. Polscy piekarze oferują różnorodne wyroby wysokiej jakości, mimo to spożycie chleba spada. Z tego tekstu dowiesz się dlaczego warto sięgać po wypieki, czym charakteryzują się podstawowe grupy pieczywa i na co zwracać uwagę robiąc zakupy.

    więcej
  • WorldFood Warsaw – bogaty program merytoryczny

    WorldFood Warsaw – bogaty program merytoryczny 0

    Kwietniowe targi WorldFood Warsaw to spotkanie polskiej i międzynarodowej branży spożywczej. To także okazja do udziału w wielu panelach i dyskusjach przygotowanych we współpracy z czołowymi ekspertami branżowymi.

    więcej
  • Nowa stylistyka komunijna

    Nowa stylistyka komunijna 0

    Ile wdzięku może zyskać tort komunijny, warto się przekonać, nie chowając go za fasadą oczywistych motywów. Mniej znaczy więcej. Ta przewrotna logika podpowiada, jak stworzyć projekt tortu, który podkreśli charakter ważnej uroczystości, ale wciąż będzie miał na względzie dziecko.

    więcej
  • 21 lat firmy MagoRex…

    21 lat firmy MagoRex… 0

    Październik 1993 r. Żary, ul. Ludowa. To tam, od zera, rozpoczęła się historia firmy MagoRex, wówczas funkcjonującej jeszcze pod nazwą MagoTrans. Pomysłodawcą i założycielem oraz właścicie­lem do dnia dzisiejszego jest Robert Górka. Marynarz, nawigator z głową pełną pomysłów, inwencji i gotowości do ciężkiej pracy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe