25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Pieczywo jest źródłem m.in. białka, witamin, składników mineralnych i błonnika. Polscy piekarze oferują różnorodne wyroby wysokiej jakości, mimo to spożycie chleba spada. Z tego tekstu dowiesz się dlaczego warto sięgać po wypieki, czym charakteryzują się podstawowe grupy pieczywa i na co zwracać uwagę robiąc zakupy.
Kwietniowe targi WorldFood Warsaw to spotkanie polskiej i międzynarodowej branży spożywczej. To także okazja do udziału w wielu panelach i dyskusjach przygotowanych we współpracy z czołowymi ekspertami branżowymi.
Ile wdzięku może zyskać tort komunijny, warto się przekonać, nie chowając go za fasadą oczywistych motywów. Mniej znaczy więcej. Ta przewrotna logika podpowiada, jak stworzyć projekt tortu, który podkreśli charakter ważnej uroczystości, ale wciąż będzie miał na względzie dziecko.
Jak w prosty sposób przygotować słodkości bez mleka, jajek, a czasem bez glutenu? Autorka Małgorzata Kalemba-Drożdż rzuca wyzwanie alergiom pokarmowym, prezentując 161 oryginalnych przepisów na domowe wypieki, koktajle i desery w swojej najnowszej książce: „Słodki sposób na alergię".
Październik 1993 r. Żary, ul. Ludowa. To tam, od zera, rozpoczęła się historia firmy MagoRex, wówczas funkcjonującej jeszcze pod nazwą MagoTrans. Pomysłodawcą i założycielem oraz właścicielem do dnia dzisiejszego jest Robert Górka. Marynarz, nawigator z głową pełną pomysłów, inwencji i gotowości do ciężkiej pracy.