...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Poltino dla cukiernictwa – dobre, bo polskie

    Poltino dla cukiernictwa – dobre, bo polskie 0

    Hortino to jedna z największych firm z branży przetwórczej oparta w 100% na polskim kapi­tale. Obecnie rozszerza ofertę profesjonalnych produktów skierowanych na rynek cukierniczo-piekarski.

    więcej
  • Karmel bez tajemnic

    Karmel bez tajemnic 0

    Karmel wraca do łask! Poznaj jego możliwości w sztuce dekoracji od podstaw z mistrzem cukiernictwa Piotrem Bajdą. W kwietniu w Akademii Dekoracji Tortów „Słodka Kreacja” rusza cykl szkoleń „Karmel bez tajemnic".

    więcej
  • Modecor i Davide Comaschi – nowa kolekcja dekoracji czekoladowych

    Modecor i Davide Comaschi – nowa kolekcja dekoracji czekoladowych 0

    2015 r. to dla Modecor czas czekoladowych dekoracji! Włoski producent podjął współpracę z Davide Comaschi, zwycięzcą World Chocolate Master 2013, żeby zaoferować najlepsze rozwiązanie dla cukierników. O nowej kolekcji i współpracy z firmą Modecor opowiada mistrz świata Davide Comaschi.

    więcej
  • Festiwal Chlebów Świata i Laboratoria Piekarnicze

    Festiwal Chlebów Świata i Laboratoria Piekarnicze 0

    13-15 marca br. odbędzie się 2. edycja Festiwalu Chlebów Świata. W tym roku, oprócz jarmarku z pieczywem, na zwiedzających czeka nowość: Laboratoria Piekarnicze! To wszystko będzie można obejrzeć w Zespole Szkół im. Wł. Grabskiego w Warszawie. Zapraszamy w imieniu organizatorów.

    więcej
  • Wielkanocne wypieki z nadzieniami i marmoladami Poltino

    Wielkanocne wypieki z nadzieniami i marmoladami Poltino 0

    Wielkanocne stoły tradycyjnie uginają się od jedzenia i smakowitych wypieków. Nie może na nich zabraknąć ciast, a szczególnie tradycyjnych mazurków. Cukiernicy dbają o ich piękne zdobienia i niepowtarzalną słodycz. W tym roku warto wypróbować nowe marmolady i nadzienia owocowe Poltino by wzbogacić smak wielkanocnych ciast.

    więcej
  • EuroGastro uczy efektywnego zarządzania i marketingu

    EuroGastro uczy efektywnego zarządzania i marketingu 0

    Podczas zbliżających się 19. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro przedstawiciele branży będą mogli zapoznać się z ofertą wystawców, jak również skorzystać ze specjalistycznych szkoleń z zakresu zarządzania i marketingu.

    więcej
  • 13 marca Przyjdź, Jedz, Pomagaj!

    13 marca Przyjdź, Jedz, Pomagaj! 0

    13 marca odbędzie się III edycja akcji pod hasłem „Im więcej jesz, tym bardziej pomagasz”. Lokale gastronomiczne w całej Polsce przekażą 10% od obrotu na rzecz dzieci opuszczonych i osieroconych - podopiecznych Stowarzyszenia SOS Wioski Dziecięce w Polsce. Wśród firm, które dołączyły do akcji, znalazła się nawet piekarnia!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe