25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
„Cukiernik. Produkcja ciast cukierniczych” – to pierwszy w historii polskiej edukacji e-podręcznik do kształcenia zawodowego. Czytelny układ, konkretne informacje, przydatne schematy oraz profesjonalnie nakręcone filmy instruktażowe to jego najważniejsze walory. Multibook pojawił się na stronie MAMZ.
Zapraszamy do skorzystania z dotacji w ramach usługi systemowej KSU (Krajowy System Usług) w zakresie marketingu i sprzedaży produktów dla mikro- i małych przedsiębiorstw. Oferta skierowana jest do firm z branży przetwórstwa rolno-spożywczego, w tym cukierni i piekarni.
Papieżyca i jej uczeń, czyli spotkanie z najsłynniejszą polską mistrzynią cukiernictwa Bożeną Sikoń oraz z jej uczniem Łukaszem Aniołem, który właśnie wygrał eliminacje do World Chocolate Masters 2015. O co chodzi w neurogastronomii? Jak zrobić dobre pieczywo pszenne według Greków? Zapraszamy do najnowszego Mistrza Branży!
Hard-Ice – czołowy polski producent maszyn do lodów, poszerza ofertę o kolejne urządzenia. Wśród nowości znalazły się m.in. maszyna umożliwiająca produkcję lodów gałkowych, nowy granitor oraz maszyna do amerykańskich świderków zasilana prądem 230V.
CHI Polska – lider rynku kawiarnianego w Polsce – stawia na umocnienie wiodącej pozycji i dalszą ekspansję na polskim rynku. W lutym br. spółka otwiera trzy nowe kawiarnie Costa Coffee. Do końca miesiąca firma będzie zarządzała siecią 108 lokali w 18 miastach Polski. Na tym jednak nie koniec ekspansji.
Każdego roku bramy Valrhony opuszcza 8000 ton czekolady i wyrobów czekoladowych. Kuwerturami spod znaku kwiatu kakaowca chwalą się szefowie w menu deserów najlepszych restauracji na świecie – pisze Piotr Krzciuk. Znawca prawdziwej czekolady przyjrzał się jednej z najważniejszych marek w świecie czekolady.
Kiedy w maju 2013 r. spółka Le Patio Polska została wyłącznym dystrybutorem marki Valrhona w Polsce, opiekę nad słynną czekoladą przejęła Gabriela Wesół. Od samego początku product manager nadzoruje i inicjuje rozwój marki na naszym rynku. Po dobrym przyjęciu w polskiej branży gastronomicznej przyszedł czas na branżę cukierniczą