...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Bezkakaowa czekolada przyszłości: czy to nadal czekolada?

    Bezkakaowa czekolada przyszłości: czy to nadal czekolada? 0

    Zmiany klimatyczne wpływają na wiele dziedzin życia i przemysłu. Również na dodatkowe przeciążenie łańcucha dostaw kakao. A co by było, gdyby udało się produkować czekoladę z bardziej lokalnych składników? Nad tym pracuje niemiecki start-up Planet A Foods.

    więcej
  • Sklepy firmowe – jak utrzymać wysokie standardy i zwiększyć sprzedaż

    Sklepy firmowe – jak utrzymać wysokie standardy i zwiększyć sprzedaż 0

    Czym jest owa autonomia i dla­czego to takie ważne? Musisz pa­miętać o tym, że sklep firmowy jest najważniejszym elementem wizerunku i marketingu, jest też miejscem kontaktu twojej firmy z klientem, wymiany produk­tów na pieniądze. Zatem to kluczowe miej­sce z punktu widzenia źródła powstawania wartości firmy.

    więcej
  • Tegoroczne żniwa na finiszu. Czy padnie rekord zbioru pszenicy?

    Tegoroczne żniwa na finiszu. Czy padnie rekord zbioru pszenicy? 0

    Rolnicy niepewnie podchodzili do tegorocznych żniw. Wysokie temperatury i niedostateczne opady w okresie wegetacji miały obniżyć znacznie plony. Na szczęście obawy okazały się bezpodstawne. Wstępne szacunki GUS wskazują, że tegoroczna produkcja pszenicy osiągnie rekordowy poziom - 13 mln ton!

    więcej
  • XXIV Radomskie Święto Chleba

    XXIV Radomskie Święto Chleba 0

    Regionalne święta, lub dni chleba, są obchodzone od lat w całej Unii Europejskiej. światowa Unia Piekarzy (UIB) ustanowiła dzień 16 października światowym Dniem Chleba. Hasłem tegorocznego wydarzenia jest: Chleb na życie – zdrowsze życie!

    więcej
  • Co nowego w technologii wypieku sklepowego?

    Co nowego w technologii wypieku sklepowego? 0

    Wypiek sklepowy jest już standardem na rynku, nie jest to raczej dla Państwa zaskoczeniem! Jak zatem moglibyśmy zaskoczyć Państwa w tym obszarze? Jako że mamy pozycję lidera rynku w tej kategorii, spróbujemy rzucić nowe światło na tę kwestię!

    więcej
  • Dominique Ansel serwuje lodowe temaki sushi

    Dominique Ansel serwuje lodowe temaki sushi 0

    Dominique Ansel, cukiernik znany z rewolucyjnych, oryginalnych deserów i hybrydowych wypieków takich jak słynny cronut znów zaskakuje. W jego weekendowej ofercie pojawiły się lodowe desery inspirowane sushi we współpracy z japońską restauracją Nami Nori mieszczącą się w nowojorskiej dzielnicy West Village.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe