Najwięcej pieczywa jedzą Turcy, Bułgarzy i Serbowie 0
Lepiej niż na rynku krajowym polskie pieczywo i wyroby piekarnicze radzą sobie za granicą. Gdzie lubią polskie pieczywo?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Lepiej niż na rynku krajowym polskie pieczywo i wyroby piekarnicze radzą sobie za granicą. Gdzie lubią polskie pieczywo?
więcej21 października br. podpisano umowę z pierwszym inwestorem w Podstrefie Strzegom WSSE "Invest-Park"- firmą FSB Piekarnie Spółka z o. o., częścią światowego holdingue Fresh Start Bakeries Europe
więcejW Polsce do końca tego roku zakłada się nawet 50-procentowy wzrost zatrudnienia obcokrajowców. Jest to efekt zmiany na rynku pracy, wzrost zapotrzebowania na zasoby ludzkie wśród polskich pracodawców i pozostałe czynniki, które stoją za zwiększonym napływem pracowników z zagranicy
więcejCzy środki pomocnicze użyte do produkcji pieczywa są obecne w gotowym pieczywie i czy powinny być wykazane na etykiecie? W Wielkiej Brytanii trwa spór między Federacją Piekarzy a organizacją Real Bread Campaign.
więcejPrawdopodobnie za dwa lata rogal świętomarciński będzie mniejszy, a tym samym tańszy. Skąd pomysł, żeby zmieniać wielowiekową tradycję?
więcejNajprawdopodobniej w lutym zostanie uruchomiony e-sklep Tesco w Polsce. Wielkie sieci w końcu stanęły do wyścigu o rynek sprzedaży artykułów spożywczych w internecie. Może być wart setki milionów złotych.
więcej