![Europejski Dzień Lodów Rzemieślniczych](/public/artykuly-sponsorowane/910/5790/910_5790_21331_136x94.jpg)
Europejski Dzień Lodów Rzemieślniczych 0
24. marca obchodzimy w Europie święto lodów kraftowych.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
24. marca obchodzimy w Europie święto lodów kraftowych.
więcejFranczyzowa sieć, specjalizująca się w wypiekach i deserach bez cukru, zerwała rozmowy z rosyjskimi inwestorami. Marka od dawna szykowała się do wejścia na wschodni rynek. Teraz dobrowolnie się z niego rezygnuje.
więcejEgipt próbuje przeciwdziałać wzrostowi cen żywności po inwazji Rosji na Ukrainę, wprowadzając stałe ceny chleba - poinformowała 21.03 agencja Reuters. Rosyjska inwazja znacznie ograniczyła dostawy tańszych zbóż płynące z regionu Morza Czarnego.
więcejZbliżające się wielkimi krokami święta wielkanocne zachęcają do czynienia planów i zakupu produktów niezbędnych do przygotowania uroczystego posiłku. Oferowana przez nas Babka cięta z metra przeznaczona jest do wyrobu ciasta o delikatnym, maślanym smaku uwielbianym przez wiele osób.
więcej...w kwietniu 2022 podczas targów WorldFood Poland! Organizatorzy targów podkreślają, że niezwykle cieszą się na możliwość spotkań na żywo i bezpośrednich rozmów handlowych.
więcejKumulacja problemów, z którymi branża piekarska mierzy się od początku tego roku, skłania do analiz i przemyśleń. Zmusza też właścicieli zakładów do podejmowania decyzji, nierzadko trudnych.
więcejO tym, że parowanie czekolady z alkoholami może być niezapomnianym kulinarnym doświadczeniem, wiadomo nie od dziś. Szefowie kuchni Yannick Alléno i Aurélien Rivoire, twórcy czekoladowego butiku poszli o krok dalej, tworząc gamę czekolad zawierających różne francuskie wina, szampana czy koniak.
więcej