...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Jego ważność, jajko

    Jego ważność, jajko 0

    Jajka odgrywają niezwykle istotną rolę we wszelkich produktach cukierniczych, takich jak ciasta, musy czy bezy. tworzą strukturę, nadają stabilność, pomagają zagęścić i zemulgować kremy. Dodają puszystości i wilgoci wypiekom, mogą też działać jak klej lub glazura.

    więcej
  • Misja - ocalić rzemiosło

    Misja - ocalić rzemiosło 0

    Jak odróżnić prawdziwy chleb od tego z półproduktów niskiej jakości? Co się stanie, jeśli z mapy Polski znikną manufaktury oraz rzemieślnicze zakłady? Jak łączy się kupowanie pieczywa w takich miejscach z dbałością o planetę? Zobacz wywiad w formie wideo z Mirosławem Kurkiem, prezesem stowarzyszenia Rzemieślnik.

    więcej
  • Amazon Prime Day - wyjątkowe ciastko i nagrody

    Amazon Prime Day - wyjątkowe ciastko i nagrody 0

    Z okazji wydarzenia zakupowego Amazon Prime Day (11-12. lipca) Amazon podjął współpracę z DESEO Patisserie. W ramach świętowania został zorganizowany wspólny konkurs z nagrodami, a w Deseo od 8. lipca można kupić wyjątkowe ciastko.

    więcej
  • Czekolada przyszłości. Jaka będzie?

    Czekolada przyszłości. Jaka będzie? 0

    Obchodzony rokrocznie 7 lipca Światowy Dzień Czekolady to dobra okazja, by przyjrzeć się jej nie tylko z perspektywy smaku. W ostatnich latach coraz większą wagę przykłada się do ekologicznych aspektów produkcji żywności, a słodycze nie są tu żadnym wyjątkiem. Jaka będzie czekolada przyszłości i w którą stronę zmierzają trendy?

    więcej
  • Pokaż siebie!

    Pokaż siebie! 0

    Chcesz mieć więcej klientów i podnieść obroty w firmie? Zbudować silną markę rozpoznawalną nie tylko w twoim mieście? Zamiast tortów, lodów i ciastek pokaż… swoją twarz! Poznaj siłę personal brandingu!

    więcej
  • Robota dla Ribota

    Robota dla Ribota 0

    Creme patissiere, przy którym nie trzeba stać i mimo to się nie przypali? Magia? Nie, tak właśnie działa nowoczesna technika w służbie cukiernictwu – Ribot. Co jeszcze potrafi ten kuchenny pomocnik?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe