![Łączy nas chleb - III edycja wydarzenia promującego rzemiosło już w czerwcu](/public/artykuly-sponsorowane/910/6227/910_6227_22839_136x94.jpg)
Łączy nas chleb - III edycja wydarzenia promującego rzemiosło już w czerwcu 0
Niebawem kolejna, trzecia edycja Festiwalu Miast Partnerskich „Łączy nas chleb". Tym razem motywami przewodnimi, oprócz chleba, będą sól i zioła.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Niebawem kolejna, trzecia edycja Festiwalu Miast Partnerskich „Łączy nas chleb". Tym razem motywami przewodnimi, oprócz chleba, będą sól i zioła.
więcejWarsaw Sweet Tech to unikatowe na skalę krajową wydarzenie, integrujące branżę cukierniczą, lodziarską, kawiarnianą i piekarniczą. To innowacyjne targi, w których łączy się biznes polski z międzynarodowym. Odbędą się one w dniach 19-21 września 2023 roku w Ptak Warsaw Expo.
więcejSpożycie miodu wśród konsumentów stale rośnie! Jak wykorzystać go w słodkościach? Z okazji Międzynarodowego Dnia Pszczoły zapytaliśmy o to Annę Garmadę.
więcejClément Mazzoni – francuski chocolatier i cukiernik o włoskich korzeniach, prowadzi swoją cukiernię i czekoladziarnię w pobliżu plaży. Biznes idzie na tyle dobrze, że w maju tego roku otwiera w Hawr swój drugi lokal. Obiekty reklamowane są jako miejsca z najświeższą czekoladą w okolicy. Co się za tym kryje?
więcejPo dwóch dekadach czekoladowa figura słynnego skoczka narciarskiego wraca w nowym wydaniu, wykonanym przez mistrza słodkiej rzeźby Damiana Wiśniewskiego.
więcejMediolańska babka znana jest od stuleci, bo jej początki sięgają XV wieku, kiedy to narodziła się jako wykwintny chleb sowicie nadziewany kandyzowanymi owocami.
więcejOficjalnym deserem serwowanym podczas uroczystości koronacyjnych nowego monarchy, Karola III, będzie truskawkowo-imbirowy pucharek, za którego recepturą stoi znany brytyjski szef, Adam Handling.
więcej