25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Nawet najwyższej jakości produkty potrzebują racjonalnego wsparcia w postaci skutecznego merchandisingu, aby sprzedaż utrzymywała się na satysfakcjonującym poziomie. W poniższym materiale przedstawiamy podstawowe zasady odpowiednio realizowanego merchandisingu.
Jesteś kobietą? Prowadzisz małą pracownię tortów, zarządzasz tradycyjną lub nowoczesną cukiernią, kawiarnią, a może Twoim życiem jest piekarnia? Przyjmij nasze zaproszenie na pierwsze takie Spotkanie dla kobiet z naszej branży!
Przed nami ostatni zastrzyk środków unijnych na rozwój polskiej gospodarki – nowa perspektywa unijna na lata 2014-2020. Kierunki wsparcia przedsiębiorstw w zasadzie nie zmieniły się i nowe programy w znacznej części będą kontynuacją tego, czego doświadczyliśmy w latach 2007-2013.
Naukowcy z zakresu żywienia człowieka krytycznym okiem patrzą na spożywanie cukru i zalecają ograniczanie normalnych środków słodzących w ciastkarstwie i cukiernictwie. Czy można bezkarnie limitować udział cukru w produkcji? Czy cukier krzepi, szkodzi czy uzależnia? Na to pytania odpowie dr Henryk Piesiewicz.
Dziś mamy okazję porozmawiać z włoską dekoratorką Eleonorą „Molly” Coppini o tortach artystycznych, sztuce tworzenia i dzielenia się wiedzą, o zachodzących zmianach w stylu angielskim, a także o tym, co zaprezentuje podczas wrześniowego, pierwszego szkolenia w Polsce.
XV Podlaskie Święto Chleba odbędzie się 16 sierpnia br. (niedziela) w Muzeum Rolnictwa w Ciechanowcu. To jedna z największych imprez organizowana w ciechanowieckim Muzeum. Przyciąga co roku ponad dwadzieścia tysięcy turystów.