![Podróż po smakach świata - przystanek Rosja](/public/artykuly-sponsorowane/344/2766/344_2766_9300_136x94.jpg)
Podróż po smakach świata - przystanek Rosja 0
Następnym państwem po Gruzji w smakach świata jest Rosja. Jest ona największym krajem na świecie, bardzo zbliżonym smakowo do Polski co spróbuję Wam opisać w tym artykule.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Następnym państwem po Gruzji w smakach świata jest Rosja. Jest ona największym krajem na świecie, bardzo zbliżonym smakowo do Polski co spróbuję Wam opisać w tym artykule.
więcejW lodziarstwie można wyróżnić kilka stopni wtajemniczenia...
więcejJak w cukiernictwie dotrzymać kroku zmieniającym się trendom w florystyce? W tajniki tworzenia modnych kwiatów z masy cukrowej wprowadzi nas dekoratorka Iga Sarzyńska podczas szkoleń organizowanych w całej Polsce. Ambasadorka firmy Modecor ma również w planach 2 szkolenia z dekorowania tortu świątecznego.
więcejTo już 4. edycja Pucharu Louis Lesaffre – cyklu konkursów, których nadrzędnym celem jest wyłonienie ścisłej czołówki w Pucharze Świata w Piekarstwie w 2016 r., a także w Mistrzostwach Piekarniczych w 2018 r. Jakie zasady niezmiennie rządzą jednym z najważniejszych konkursów piekarskich na świecie?
więcej13 września 2015 r. na terenie Muzeum Wsi Lubelskiej odbędzie się XVII Lubelskie Święto Chleba, impreza promująca tradycyjne i lokalne wyrobu piekarnicze i cukiernicze.
więcejZapraszamy Państwa do wzięcia udziału w kolejnych kursach dekorowania tortów w stylu angielskim.
Tym razem z użyciem masy cukrowej, barwników spożywczych i wykrojników. Kursy poprowadzi Iga Sarzyńska, ambasadorka firmy Modecor.
„Informowanie konsumentów o produktach spożywczych w świetle obowiązujących przepisów” to temat najbliższej konferencji organizowanej przez Polską Federację Producentów Żywności Związku Pracodawców, która już 1 października br. rozpocznie się w Warszawie w Hotelu Marriott.
więcej