25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jaki jest najlepszy sposób na jesienne chłody i słoty? Nowy numer Mistrza Branży! Dostarczymy Wam wypieków – słodkich, wytrawnych i tych na twarzach – to za sprawą jeszcze gorących informacji z branży oraz listy atrakcji, jakie szykujemy na targi BAKEPOL!
Branża producentów opakowań musi elastycznie dopasowywać się do coraz szybszych zmian na rynku oraz rosnących wymagań ekologicznych. Czy to oznacza, że niedługo bułkę zjemy razem z torebką? Jadalne opakowania to jedno z rozwiązań przyszłości.
O tym, jakie korzyści firmy z branży mogą odnieść, uczestnicząc w projekcie „3xŚrodowisko” oraz o ogłoszonym konkursie dla firm z sektora MŚP – rozmowa z ekspertem projektu Katarzyną Mojzykiewicz
Tymi słowami Uniwersytet Warszawski przekonuje, że nie tylko tworzenie literatury, ale i jej poznawanie ma wpływ na nasz rozwój zawodowy. Dlatego już od października otwiera nowe i unikatowe w skali kraju studia podyplomowe Literatura – kultura – biznes. Zapisy już ruszyły i potrwają do końca września.
Kończąc serię artykułów „Metody produkcji tabliczek czekolady”, zatrzymamy się przy tabliczkach napowietrzanych, uważanych przez wielu konsumentów za smaczniejsze od tradycyjnych tabliczek masywnych. Czy rzeczywiście tak jest? Co sprawia, że tak często po nie sięgają nie tylko dzieci? I skąd tyle bąbelków w ich strukturze?
W związku z dużym zainteresowaniem warsztatami Katarzyny Osieckiej informujemy, że nie ma już miejsc na szkolenie z ręcznego modelowania figurek w terminie 3-4 października. Dobra wiadomość jest taka, że organizator szkoleń, Akademia Słodka Kreacja, serdecznie zaprasza na szkolenie 21-22 listopada!
12 hal wystawowych i ponad 1,300 wystawców. Międzynarodowy konkurs oraz branżowy kongres – tegoroczna edycja największych targów branży piekarsko-cukierniczej była naprawdę przełomowa!