25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Antoine Weyland, francuski mistrz sztuki cukierniczej zaprasza na warsztaty dla pasjonatów kuchni i cukiernictwa, których tematem będzie deser z owoców sezonowych. Zapraszamy wszystkich miłośników słodkości i amatorów cukiernictwa
Kto zostanie mistrzem czekolady? Przekonamy się już za kilka dni! Nasza redakcja osobiście będzie kibicować Łukaszowi Aniołowi w Paryżu! Was zachęcamy do śledzenia transmisji na żywo - zapowiada się emocjonujące widowisko!
Czasem potrzebujemy czegoś więcej niż zwykłego tortu. Dla tych, którzy poszukują pomysłu na urodzinowe łakocie dla nastolatka czy prezentu dla pasjonatów biegania, mamy fajny projekt – ciasto w kształcie obuwia sportowego Nike. Just do it!
VII edycja Strefy Mistrza Branży, która przypadła na targi BAKEPOL w Lublinie, wypadła znakomicie i smakowicie. Mistrzowie piekarstwa i cukiernictwa, szefowie kuchni i pasjonaci manufaktury zadbali o to, co najważniejsze - niepowtarzalny smak, tworzony od podstaw. Z ważnym dodatkiem - ziołami!
Działasz w branży cukierniczej lub piekarskiej? Jesteś lub planujesz zostać stałym klientem ZT Kruszwica S.A., największego w Polsce i jednego z największych w Europie przetwórców nasion oleistych? To miejsce jest dla Ciebie!
28 i 29 listopada w Akademii Dekoracji Tortów "Słodka Kreacja" odbędą się szkolenia z Justyną Majewską. Głównym tematem szkoleń będzie lukier królewski w świątecznej odsłonie.
Jak smakują słodycze z kraju Kwitnącej Wiśni? Czym różnią się od tych europejskich? Na wszystkie pytania dotyczące tej kwestii odpowie już w najbliższy czwartek Magdalena Tomaszewska-Bolałek, autorka wielokrotnie nagradzanej publikacji "Japońskie słodycze".