Świąteczna pokusa 0
Autorzy: Wiktoria Sawicka, Kamila Bartkowiak, Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim, nauczyciel: Anna Matysiak
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Autorzy: Wiktoria Sawicka, Kamila Bartkowiak, Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim, nauczyciel: Anna Matysiak
więcejAutor: Paulina Grotek klasa 2 „b”, Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Łodzi, nauczyciel: Stanisław Bajor
więcejGoście z Polski i z zagranicy, trendy i nowinki z branży oraz świetna atmosfera - kolejna edycja Dni Otwartych Polmarkus zadowoliła zarówno odwiedzających jak i wystawców.
więcejW Modelowym Sklepie urządzonym w centralnym punkcie hali wystawienniczej Targów RetailShow będzie można zapoznać się z najnowszymi trendami w projektowaniu przestrzeni handlowych. Na powierzchni 200 mkw. zaprezentowane zostaną innowacyjne produkty dedykowane branży handlowej.
więcejNa efektywność zarządzania własną firmą wpływa zarówno dobrze zaplanowana strategia działania, a także znajomość nowych technik i trendów jakie dyktują sami klienci. O tym wszystkim posłuchacie na kolejnym spotkaniu Salon Biznesu.
więcejFirma, która chce sfinansować swoim pracownikom posiłki w taki sposób, aby nie musieli od nich zapłacić podatku, może to zrobić. Musi tylko zadbać, aby pracownicy jedli w grupach i żeby na podstawie dokumentów dokumentujących usługę nie dało się wskazać, kto konkretnie i jaki spożywał posiłek.
więcejDelikatne, lekko chrupiące z aksamitnym kremem – stworzenie tych francuskich łakoci to nie lada sztuka! Jej tajniki zdradzi francuski mistrz Thierry Ayel na szkoleniu w Akademii Tortownia.pl.
więcej