25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Podjął największe ryzyko, przygotowując wyjątkowe połączenia smakowej i projektując niezwykłe rzeźby z czekolady. Opłaciło się - jurorzy konkursu World Chocolate Masters przyznali mu główną nagrodę i zgodnie stwierdzili, że efekt jego starań przeszedł ich najśmielsze oczekiwania! Oto nowy Mistrz Czekolady - Vincent Vallée .
Co łączy 100-letnią Piekarnię-Cukiernię T.J.D. Nowak w Brzeźcach, właścicieli małych piekarni w Sztokholmie i wirtuoza estetycznych form deserowych Jarka Nowakowskiego? Oprócz najnowszego wydania "Mistrza Branży" ich wspólnym mianownikiem jest szacunek do tradycyjnego rzemiosła.
W jesiennym kalendarzu na dobre wpisało się święto Halloween, które przywędrowało do nas zza Oceanu. Zatem z okazji Halloween zostanie przygotowany słodki bufet dla dzieci – w przepięknych kolorach polskiej jesieni. Wszystko zostanie zorganizowane w ogrodzie, w naturalnej scenerii.
Ostatni dzień zmagań najlepszych czekoladników świata. Walczą w Paryżu, walczą w wirtualnym świecie. Jeszcze w nocy Diosnaea – eksponat Brazylijczyka Diego Lozano "pożerał" głosy internautów. Dziś rano na prowadzenie wyszedł Roger Fok, reprezentant Chin.
Po dwóch dniach rywalizacji na najwyższym światowym poziomie sędziowie 6. edycji World Chocolate Masters wyłonili 10 superfinalistów. Elita elity stoczy ostateczny bój 30 października. Wśród finalistów zabrakło nam młodego i ambitnego śląskiego cukiernika Łukasza Anioła. Dziękujemy mu za emocje i walkę do końca!
Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami, a więc czas rozpocząć 4. Plebiscyt Receptur Świątecznych organizowany przez redakcję „Mistrza Branży”. Tradycyjnie do udziału zapraszamy Mistrzów i Uczniów.