25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Dowiedz się co zrobić, by Twoja piekarnia, cukiernia lub lodziarnia była przyjazna środowisku. Zapytaj o konkurs „Oszczędzając chronisz środowisko”. 4 listopada na wszystkie pytania odpowie Katarzyna Mojzykiewicz, ekspertka w projekcie "3xŚrodowisko". Gdzie odbędzie się debata? Szczegóły poniżej.
Cech Cukierników i Piekarzy w Poznaniu oraz Wielkopolska Izba Rzemieślnicza we współpracy z Urzędem Miasta Poznania zapraszają na uroczyste wręczenie potwierdzeń jakości uzyskania praw do wytwarzania Produktu Chronionego Oznaczeniem Geograficznym „ROGALA ŚWIĘTOMARCIŃSKIEGO”
Organizatorzy Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO (3-4 lutego 2016, AmberExpo, Gdańsk) kolejny raz zaskakują świeżym podejściem do organizacji targów i już dziś zapowiadają, kolejną nowość wśród stref tematycznych.
Od 28 października, w Paryżu, międzynarodowe jury ocenia prace 20 czekoladników z całego świata, w tym naszego śląskiego cukiernika – Łukasza Anioła. Zmagania naszych faworytów można oglądać on-line, a dodatkowo od dzisiaj można ich wesprzeć swoimi głosami!
9-11 kwietnia 2016 r. w Dreźnie, najbardziej rozwiniętym gospodarczo regionie wśród 9 wschodnich niemieckich landów, odbędzie się kolejna edycja najważniejszych targów rzemiosła piekarsko-cukierniczego we wschodnich Niemczech – targów SACHSENBACK.
Tylko w listopadzie prenumerata 12. wydań czasopisma „Mistrz Branży” dostępna jest w cenie 10. wydań, za jedyne 149zł. Przypominamy również, że dla naszych prenumeratorów mamy specjalny pakiet korzyści obejmujący m.in. zniżki na książki, szkolenia i usługi.
– Są w życiu takie chwile, które dają nam impuls do działania. Potwierdzają, że droga, na którą skierowaliśmy kroki, jest tą właściwą. To również dowód, że warto wierzyć w ideały. I choć zabrzmi to nieco patetycznie, tak właśnie czułam się, wracając z pierwszego Spotkania dla Kobiet Branży – pisze Alina Śmiłowska.