25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Tylko u nas polski team na Louis Lesaffre Cup w komplecie – kim są, jacy są i dlaczego zostali wybrani do reprezentacji? SweetTARGi szykują się do I Mistrzostw Śląska w Serwowaniu Deserów na Talerzu. Unijne fundusze w naszej branży – kto i na co je spożytkował? Czym zdobyć klienta: sercem, rozumem czy... cyckami?
Firma Modecor – włoski producent szerokiej gamy produktów dla cukiernictwa – składa wszystkim swoim Klientom oraz Czytelnikom „Mistrza Branży” serdeczne życzenia świąteczne i noworoczne. Zaprasza również do współpracy w nowym 2015 r.
‒ Nie idź zawsze wyznaczoną drogą, która prowadzi tylko tam, dokąd inni właśnie już poszli ‒ powiedział wynalazca telefonu Aleksander Bell. W czasach, kiedy trzeba szukać sposobów na wyróżnienie i podkreślenie indywidualnego charakteru własnych punktów firmowych czy sklepów, te słowa są wyjątkowo trafne.
Już w styczniu przyszłego roku we włoskim Rimini odbędzie się kolejna edycja Cukierniczych Mistrzostw Świata Juniorów (Junior Pastry World Championship). Polskę będzie reprezentować niezwykle utalentowany duet młodych cukierników – Weronika Stimma oraz Michał Palarczyk.
Nie ma nic prostszego niż wykonanie marcepanowych pralin czy kartofelków. Wystarczy przygotować marcepan, dodać kakao z odrobiną cynamonu, uruchomić wyobraźnię i zabrać się do własnoręcznego lepienia przyjemności! Dla własnej frajdy, dla relaksu i z korzyścią dla klientów.
Wszystko rozstrzygnęło się w Wołczynie, w siedzibie firmy Lesaffre Polska. Tu pod koniec października wyłoniono polską reprezentację do finału międzynarodowego konkursu o Puchar Louisa Lesaffre’a 2015.
Niejednemu widok ręcznie robionych pralin z aksamitnym nugatem kojarzy się z przyjemnością. Konsumenci widzą w nim nie tylko niewinną, małą rozkosz, co wyjątkowy prezent dla bliskich. Przygotujmy im zatem wyjątkowe praliny nugatowe w oryginalnym wydaniu.