...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Karmelowa Baletnica

    Karmelowa Baletnica 0

    "To jedna z ciekawszych prac, które udało mi się do tej pory wykonać i którą na zawsze zapamiętam. Dlaczego? Podczas Mistrzostw Świata Młodych Cukierników w Sao Paulo, w listopadzie 2013 r., nie starczyło mi czasu, żeby ją dokończyć. Po paru miesiącach przygotowałem ją ponownie, specjalnie dla Czytelników „Mistrza Branży”."

    więcej
  • Karmel  – płynna przyjemność

    Karmel – płynna przyjemność 0

    Złocisty kolor, ciągnąca się konsy­stencja i delikatny posmak mleka – tak najczęściej opisujemy karmel stanowiący wypełnienie pralin, czekolad, batonów i wypie­ków, a także polew do lodów czy gofrów. Podbija nasze kubki smakowe swoją wyrazistością i delikatnością. Szczególnym uznaniem cieszy się na rynku brytyjskim i francuskim.

    więcej
  • Jak z bajki

    Jak z bajki 0

    „Małe dziecko – mały kłopot..., duże dziec­ko – duży kłopot” – niestety w przypadku tortów ta zasada nie działa. Im młodszy malec, tym trudniej jest dokładnie sprecy­zować jego tortowe upodobania. A najgo­rzej, gdy nasz mały zjadacz tortów jeszcze nie mówi! Jak dowiedzieć się, jaki jest jego wymarzony tort?

    więcej
  • Do Siego Roku !!!!!!

    Do Siego Roku !!!!!! 0

    W nowym 2015 Roku Życzymy wszystkim szczęścia w życiu osobistym i wielu zawodowych sukcesów.
    Wasz producent - Magorex.

    więcej
  • Szkolenia: dekorowanie tortów po włosku

    Szkolenia: dekorowanie tortów po włosku 0

    Mary Presicci, Lucia Simeone oraz Kristina Rado – to trzy znane, utalentowane włoskie dekoratorki tortów, które już za parę miesięcy pojawią się w Opolu z indywidualnym programem szkoleń. Warsztaty odbędą się w Akademii Wolnego Czasu. Serdecznie zapraszamy!

    więcej
  • Czym żywi się świat - biosłodycze, część III

    Czym żywi się świat - biosłodycze, część III 0

    W Europie już od kilku lat utrzymuje się trend zdrowej żywności, określanej mianem organicznej albo tzw. żywności typu bio. Na rynku spożywczym coraz częściej spotykamy również ekologicz­ne słodycze w postaci żelek, czekolad czy ciasteczek. Oferują je najczęściej producenci wytwarzający żywność na niewielką skalę.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe